Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AJANKOHTAISTA

 

Mustikkainen smoothie

Lisätty 20.06.2020

1 dl mustikoita

1 banaani

1 dl kookosrahkaa

2 rkl FitLine Whey (heraproteiini)

1,5-2 dl kauramaitoa

ripaus vaniljajauhetta

 

Lue kokonaan »

Hyvinvointi- ja painonhallintaryhmä

Lisätty 17.06.2020

Haluaisitko saada enemmän iloa, energiaa ja keveyttä oloon sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia? Haluaisitko muuttaa elämäntapoja terveellisemmiksi, mutta yksin et onnistu? Tule viikolla 31 alkavaan pienryhmään mukaan, tehdään muutokset yhdessä! ♥

Valmennus on 6 viikon startti kohti energisempää oloa sekä parempia ruokailutottumuksia. Valmennuksessa tulet oppimaan perusasioita terveyttä edistävästä ravitsemuksesta ja elämäntavasta. Saat myös toimivia vinkkejä makeanhimon taltuttamiseen. Ryhmä sopii erityisesti sinulle, jos haluat pudottaa painoa tehokkaasti mutta järkevästi, edistää hyvinvointiasi, tehdä muutoksia elämäntapoihisi ja vahvistaa motivaatiotasi.

Valmennuksen aikana ei tarvitse punnita ruokia eikä liikkua hiki hatussa vaan edetään askel askeleelta kohti pysyvää painonhallintaa ja terveellisiä elämäntapoja. Keskitytään mm. arkiaktiivisuuden lisäämiseen sekä saat ohjeet hyvinvointia ja painonhallintaa tukevaan liikkumiseen. Ryhmän ja valmentajan tuki auttavat pitämään motivaatiosi korkealla.

Tämä valmennus ei ole mikään pikadieetti, vaan se antaa tehokkaan alkusysäyksen uusiin elämäntapoihin ja ruokailutottumuksiin. Kuuden viikon aikana opit terveellisen ja monipuolisen ateriamallin ja säännöllisen ateriarytmin jonka avulla tulevaisuudessa onnistut ylläpitämään uusia elämäntapoja. 

Kenelle valmennus sopii? Sinulle, joka

 • Haluat opetella pysyviä terveellisiä elämäntapoja
 • Haluat pudottaa painoa tehokkaasti mutta järkevästi ilman pikadieettejä
 • Haluat voida paremmin
 • Haluat syödä monipuolisesti
 • Haluat lisätä energisyyttä arkeen

Sisältö:

 • 3 ryhmätapaamista
 • ravinto-ohjelma
 • luentoja ja harjoituksia ravitsemukseen, liikuntaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen.
 • punnitukset (vapaaehtoinen)
 • jatkuva valmentajan ja ryhmän tuki, salainen Facebook-ryhmä tai WhatsApp-ryhmä
 • ohjeet helppoon ja tehokkaaseen kotitreeniin (lihaskunto & syvävenyttely)
 • läsnäolo- ja rentoutusharjoituksia
 • kolmen päivän virkistävän ja energisoivan detox-ohjelman 
 • herkullisia reseptejä

Ryhmävalmennuksen hinta 55 €. Kysy lisätietoja puh. 045 185 2890 tai sähköpostitse info@hoitolapiia.fi. Tervetuloa innostumaan ja onnistumaan!

 

Lue kokonaan »

Hedelmäinen smoothie

Lisätty 15.06.2020

Lisään tänne kotisivuille kesän mittaan reseptejä ihanan raikkaisiin kesäsmoothieihin. Käy nappaamassa ohjeet ja kokeile olisiko juomat sinun makuusi.

Tässä resepti ihanan hedelmäiseen smoothieen. Kreikkalaisen jogurtin voit halutessasi vaihtaa esim. soijajogurttiin. 

1 dl mansikoita

1 dl mangoa

Puolikas banaani

1 dl appelsiinimehua

Vettä (tarvittaessa)

1 dl kreikkalaista jogurttia

Kaksi rkl maustamatonta heraproteiinia 

Puolikas Galia-meloni

Sekoita kaikki ainekset blenderissä ja nauti! 

 

Lue kokonaan »

Kolmen viikon tehostartti

Lisätty 11.06.2020

Haluatko voida paremmin, saada kevyemmän olon ja oppia syömään terveellisemmin?  Vaivaako makeanhimo? Onko olosi väsynyt ja kaipaat uutta energiaa? Junnaako painosi tai aineenvaihduntasi?

Tervetuloa mukaan kolmen viikon tehostartille kohti energistä ja tasapainoista oloa. Saat iloa ja pirteyttä oloon, virtaa aineenvaihduntaan sekä motivaatiota muutokseen. Valmennuksen tarkoituksena on antaa tehokas startti kohti terveellisempää ja kevyempää elämää. Kolmen viikon aikana syöt terveellisesti, värikkäästi, monipuolisesti ja ravitsevasti. Ruokavalio-ohjelmassa on reilusti kasviksia, marjoja ja kehon puhdistumista tukevia ruoka-aineita. Ruokavalio on selkeä ja monipuolinen, ja toimii hyvänä pohjana terveellisen syömisen omaksumisessa ja auttaa sinua pysyvään elämäntapamuutokseen. Saat työkaluja pysyvään painonhallintaan sekä myös ohjeita rentoutumiseen ja stressinhallintaan.

Hinta 45 €, sisältää yhden henkilökohtaisen tapaamisen, selkeän ruokavaliosuunnitelman, liikuntaohjeet, mittaukset halutessasi, rentoutumisharjoituksen sekä valmentajan sähköpostituen. Lisäksi saat kaupan päälle ProShape-valmisteen, mistä voit valmistaa herkullisia pirtelöitä. Pirtelöt toimivat hyvin painonhallinnan tukena, sillä ne sisältävät monipuolisen annoksen ravintoaineita mutta vähän energiaa.

 

Lue kokonaan »

Sokerointi

Lisätty 31.05.2020

Sokerointi on hygieeninen ja hellävaraisempi tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista. Karvat pysyvät poissa useita viikkoja ja uusi karva on hennompaa. 

Säännöllisten sokerointikäsittelyjen jälkeen karva muuttuu ohuemmaksi ja vaaleammaksi. Toistuvat sokerointikäsittelyt voivat johtaa karvatupen surkastumiseen ja karvankasvun vähenemiseen. 

Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Sokerointi tekee iholle hyvää, sillä se kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi.

Suositeltava sokerointiväli riippuu sokeroidusta alueesta, karvan laadusta ja pituudesta.
Esimerkkejä:

 • Kainalot 2-3 viikkoa
 • Kasvot 3-4 viikkoa
 • Bikiniraja tai brasilialainen 4-5 viikkoa
 • Sääret, reidet tai käsivarret 4-6 viikkoa

Ennen sokerointia huomioitavaa:

 • Ihon täytyy olla terve
 • Kuori ja kosteuta ihosi 48h ennen sokerointia.
 • Karvojen ihanteellinen pituus on 0.5cm sokerointiin tullessa. Yleensä sopiva aika ensimmäiseen sokerointiin tullessa on vähintään 2 viikkoa sheivaamisesta.

Kotihoito:

 • Saman päivän aikana tulisi välttää:
 • Saunaa, urheilua ja yleisesti ottaen kovaa hikoilua
 • Deodorantin käyttö (kainaloiden sokerointi)
 • Ihoa tukkivia meikkiaineita (kasvojen sokerointi)
 • Huomioi ihon suojaaminen auringolta
 • Ihoa ei tulisi kuoria juuri ennen sokerointikäyntiä eikä välittömästi sen jälkeen

Sokerointikäyntien välillä:
Kuori ja kosteuta ihoa säännöllisesti

Sokeroinnissa käytän kotimaisia EKOPHARMA Hilla Hellä-sokerointituotteita. EKOPHARMA-tuotteilla on kotimaisesta työstä kertova avainlipputunnus ja FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

Tervetuloa hillasokerointiin!

 

Lue kokonaan »

Optimaalisetti hyvinvoinnin tukena

Lisätty 21.05.2020

FitLine Optimaalisetti on laadukas ja helppo ratkaisu varmistaa ravinteiden saanti päivästä toiseen hektisen arjen keskellä. Siihen on koottu ravintoaineet ja vitamiinit mitä kehomme tarvitsee päivittäin pysyäkseen energisenä ja elinvoimaisena. Optimaalisetti ei korvaa terveellistä ja monipuolista ruokavaliota vaan toimii tehokkaana tukena.

Tehdessäsi oman kuukausitilauksen saat optimaalisetin -30 % hintaan asiakasmyyntihinnasta. Muista Fitline-tuotteista saat 20 %:n alennuksen. Jos et halua tehdä kestotilausta, voit ostaa tuotteita asiakashintaan suoraan minulta tai tilata verkkokaupastani www.6709973.fitline.com.

Kestotilaus tarkoittaa sitä, että tukku lähettää sinulle kerralla aina kolmen kuukauden tuotteet niin pitkään kuin haluat. Maksu tapahtuu kuukausittain joko korttimaksuna tai e-laskulla. Voit irtisanoa tilauksesi koska tahansa. Tuotteilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu joten mitään et voi menettää mutta paljon voit saada.

Kestotilauksen hinta on 88,20 e/kk + 20 e rekisteröimismaksu, joka veloitetaan ensimmäisen kuukauden maksuerässä. Tällä summalla saat itsellesi aamujuoman, jossa on mm. kuituja, vitamiineja, ruoansulatusentsyymejä, maitohappobakteereja yms. Settiin kuuluu lisäksi ihana iltajuoma, jossa on tarvittavat mineraalit ja hivenaineet palautumista ja levollisia unia varten.

Touko-kesäkuun ajan minun kautta kestotilauksen tehneille tai tauolta palanneille kaupan päälle yllätystuote tai 50 euron lahjakortti käytettäväksi hoitolan palveluihin. Laita minulle viestiä, jos haluat kysyä lisää tuotteista tai haluat testata voisiko optimaalisetti toimia sinun hyvinvoinnin tukena.

Uutuuskasvohoidot

Lisätty 21.05.2020

Palveluvalikoimaan on tullut kaksi uutta  BiON Signature Expert-erikoiskasvohoitoa, superkosteuttava Hydra Glow sekä aknen hoitoon BB Blemish Balance. 

Hydra Glow

Kun ihosi kaipaa lasillisen kylmää ja virkistävää vettä, tarjoaa Hydra Glow-hoitomme ihollesi täydellisesti nesteyttävää ja syväkosteuttavaa tehoa. Hydra Glow-hoito imeyttää ihosoluille korkean määrän kosteutta ja palauttaa elottomalle ja pintakuivalle iholle upean tasaisen sekä kosteutetun hehkun. Tasaisen kiiltävää nesteytystä, aivan kuin lasipinta.

Hoito auttaa tasoittamaan merkittävästi ihon pintarakennetta. Luonnolliset kosteustekijät sekä aminohapot täydentävät biologista kosteussäilöä ylläpitäen pitkäkestoisesti ihon mukavaa joustavuuden sekä kimmoisuuden tuntua.

Hydra Glow-hoito kirkastaa sävyä, palauttaa täyteläisyyttä, aktivoi hehkua ja nesteyttää.

Kenelle?
Pintakuivalle ja elottomalle iholle

Blemish Balance

Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti raikasta tasapainoa. Blemish Balance-
hoito soveltuu täydellisesti ihon puhtauden ylläpitoon sekä juuri aloitetun aknenhoidon tueksi, nopeuttamaan aknenhoidon tuloksia sekä hallintaa.

Pehmentävät AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua. Syväpuhdistava ja tulehduksia rauhoittava savinaamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, aknebakteereista, tukoksista ja epäpuhtauksista. Hoidossa käytetyt hoitotuotteet sisältävät korkean määrän p.acnes-bakteerikantaa tuhoavia antioksidantteja sekä kasvi - ja yrttiuutteita.

BB-hoito syväpuhdistaa, nopeuttaa aknen hallintaa, ylläpitää puhtautta ja tasapainottaa.

Kenelle?
Epäpuhtaalle, tukoksiin ja akneen taipuvaiselle iholle, aknenhoidon hallintaan

Tervetuloa tutustumaan näihin ihaniin hoitoihin ♥

Lue kokonaan »

Avajaistarjoukset

Lisätty 17.05.2020

Satamakadulle muuton kunniaksi touko-kesäkuun ajan kaikki hoidot -20 %. Ei muutettavissa lahjakortille eikä yhdistettävissä muihin etuihin.

Lämpimästi tervetuloa! ☀️☀️

Ajanvaraus: www.hoitolapiia.fi/ajanvaraus

Lue kokonaan »

Kohti mielenrauhaa - rentoutusvalmennus

Lisätty 13.04.2020

Tule kokemaan meditaatio-, rentoutumis- ja hengitysharjoitusten lempeä ja mieltä sekä kehoa hoitava vaikutus kolmen kerran rentoutusvalmennuksessa. Yhden tapaamiskerran kesto on 45-60 min. Valmennuksessa syvennymme kokonaisvaltaisen rentoutumisen saloihin ja opetellaan erilaisten harjoitusten kautta kokonaisvaltaista mielen rauhoittamista.

Tähän valmennukseen et tarvitse ennakkotietoja tai – taitoja meditaatiosta, mindfulnessista tai hengitysharjoituksista. Opit rentoutumisen menetelmiä, joita voit helposti hyödyntää omassa arjessasi. Harjoituksien jälkeen olosi on levollinen, virkistynyt ja uudistunut. Tämä valmennus sopii sinulle, joka kaipaat työkaluja rentoutumiseen ja rauhoittumiseen, stressinhallintaan, unenlaadun parantamiseen, hengityksesi huomioimiseen, itsesi kuunteluun ja uusien voimavarojen löytämiseen.

Valmennus sisältää:

- lempeitä hyvän olon liikeharjoitteita
- rauhoittavia hengitysharjoituksia
- läsnäoloharjoituksia
- ohjattuja syvärentoutusharjoituksia
- positiivisen ajattelun harjoituksia
- halutessasi voimme käyttää eteerisiä öljyjä tukemaan rentoutumista ja rauhoittumista
Teemme harjoituksia tuolissa istuen, hoitopöydällä tai lattialla joogamaton päällä. 

Valmennuksen hinta 79 €.
Ilmoittaudu mukaan valmennukseen info@hoitolapiia.fi jos sinun keho kaipaa pysähtymistä ja mielenrauhaa ❤️

Lue kokonaan »

D-Drink tutustumissetit

Lisätty 05.04.2020

Kaipaako sinun kehosi kevään tullen virkeyttä ja uudistumista? FitLine D-Drink on helppo, monipuolinen ja maistuva ratkaisu. Se tukee maksan omaa toimintaa ja edistää aineenvaihduntaa. Viherjuomaa nautitaan kerran päivässä 14 päivän ajan. Juoma on superravinteikas ja hyvänmakuinen ravintolisä joka sisältää runsaasti luonnon omia superfoodeja. Ainesosina on mm. kurkuma, latva-artisokka, parsakaali, inkivääri, spirulina, kromi, klorella ja koliini. Voit nauttia sellaisenaan tai vaikkapa vihersmoothien pohjana.

Nyt sinun on mahdollista kokeilla FitLine D-Drink-viherjuomaa kolmen päivän ajan edulliseen hintaan. Kolmen päivän annokset näitä herkullisia, energisoivia, virkistäviä ja raikastavia juomajauheita yhteensä vain 7,50 € 

Lisätietoa tuotteesta löydät verkkokaupasta: https://www.pm-international.com/?action=product&p_id=47973&cid=72&TP=6709973&lang=fi

Jos haluat tuotteet kokeiltavaksi niin lähetä viesti kuvan alla olevalla lomakkeella. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ravintorikasta kevättä!

Terveisin Piia

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.