Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AJANKOHTAISTA

 

Valmennukset

Lisätty 17.01.2021

Life Coach-opintoni ovat hyvässä vauhdissa. Olen koulutuksesta enemmän kuin innoissani. Jokaisella koulutuspäivällä olen saanut mahtavia oivalluksia sekä ihania ideoita valmennusten suhteen. Valmennukset ovat nyt Timmassa varattavissa. Teen niitä edulliseen opiskelijahintaan. Jos sinä kaipaat muutosta elämään niin tule tutustumaan voisiko valmennus olla sinun juttusi. Teen tällä hetkellä yksilövalmennusta, mutta taitojen karttuessa mukaan tulee myös mm. parisuhde- ja työyhteisövalmennuksia. 

Mitä se valmennus sitten on?

Life Coaching on ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti edistävää elämäntaidon valmennusta. Life Coaching on ratkaisukeskeinen toimintamuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa. Sitä voidaan käyttää yksityiselämän alueilla (life coaching) tai työelämässä ja organisaatioissa (business coaching).

Valmennus auttaa selkeyttämään ja kirkastamaan ajattelua ja tavoitteita, löytämään strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi sekä vahvistamaan voimavaroja niin että tavoitteet saavutetaan. Valmennusta voidaan käyttää mm. itsetunnon vahvistamiseen, ihmissuhteiden kehittämiseen, ajanhallinnan kehittämiseen, työtyytyväisyyden lisäämiseen, unelmien selkeyttämiseen, vuorovaikutustaitojen kohentamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Valmennuksen avulla voi opetella rentoutumisen keinoja, päästämään irti menneestä ja haitallisista uskomuksista sekä löytämään mielenrauhaa elämäänsä.

Ratkaisukeskeisessä ajattelussa ei keskitytä ongelmiin vaan toiveiden ja tavoitteiden selvittämiseen, olemassa olevien voimavarojen kartoittamiseen sekä myönteisen kehityksen vahvistamiseen. Kun emme tuhlaa aikaa sen kysymiseen mistä ongelmamme johtuvat voimme käyttää voimavaramme sen pohtimiseen miten toivoisimme asioiden olevan.

Valmennus on aina asiakaslähtöistä. Valmentaja ei neuvo eikä arvostele, vaan auttaa erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla valmennettavaa oivaltamaan olennaisen ja löytämään tarvittavat ratkaisut itse. Valmennukseen voi kuulua erilaisia toiminnallisia menetelmiä, kuten roolinvaihtotehtäviä, visuaalisia harjoituksia, rentoutumisharjoituksia, luovia harjoituksia kuten kirjoitus- ja piirrustustehtäviä sekä erilaisia kartoituksia ja analyysejä. 

”Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida
asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen
potentiaalinsa.”
-International Coach Federation

Tervetuloa tutustumaan ♥ 

- Piia

Lue kokonaan »

Megatarjous!

Lisätty 16.01.2021

Tammi-helmikuun ajan NovAge-ihonhoitosetin ostajalle lahjaksi syvärentouttava hoitopaketti (arvo 79 €) tai kaksi kertaa Life Coach-valmennusta (arvo 60 €). Valmennus voidaan toteuttaa joko lähitapaamisina tai verkon kautta. Valmennuksia ja hoitopaketteja on saatavilla rajoitettu määrä joten varmistathan sähköpostitse saatavuuden ennen setin tilaamista.

Tilaamaan pääset tästä: https://fi.oriflame.com/brands/novage?store=piiakiiveri tai voit tilata suoraan minulta puh. 045 185 2890 tai info@hoitolapiia.fi.

Jos tarvitset lisätietoa ihonhoitoseteistä niin autan mielelläni ♥ Ja olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan ihonhoitotuotteita hemmotteleviin kasvohoitoihin jotka ovat lisätty palveluvalikoimaan. 

Lue kokonaan »

Äänimaljat

Lisätty 22.10.2020

Ihana uutuus saapunut hoitolaan! Palveluvalikoimaan on nyt lisätty lempeä, rauhoittava, rentouttava ja tasapainottava äänimaljahoito. 

Äänimaljahoito on syvärentouttava menetelmä, jossa soivien kulhojen äänet sekä lempeä värähtely vievät hoidettavan lempeän rauhalliseen ja rentoutuneeseen tilaan. Vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Maljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea ja aistia kehossamme. Äänimaljahoito hellii ihanan lempeästi kehoa, mieltä ja sielua.

Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat mm. verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, stressihormonitason laskeminen, unen laadun paraneminen, levollisuuden tunne, energian lisääntyminen, omien voimavarojen ja keskittymiskyvyn lisääntyminen sekä oppimisen ja luovuuden kehittyminen. Hoito sopii rentoutumista ja rauhoittumista kaipaaville ja on erinomainen univaikeuksista tai stressistä kärsiville.

Hoidon aikana makaat vaatteet päällä viltin alla, rauhallisessa tilassa ja syvennyt kuuntelemaan ja tuntemaan maljojen rauhoittavaa ääntä ja värähtelyä. Varattavissa on joko 30 min. tai 60 min. yksilöhoito sekä 60 min. rentoutus kahdelle. Voit tulla puolison, lapsen, ystävän tai muun läheisen ihmisen kanssa rentoutumaan ja nauttimaan kulhojen rauhoittavasta äänestä. 

Kaikki äänimaljahoidot ovat marraskuun loppuun saakka tutustumistarjouksena -25 % normaalihinnasta. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan hoitomuotoon ♥ 

Lue kokonaan »

Oriflame-tuotteet

Lisätty 15.09.2020

Hoitolassa saatavilla valikoima hemmottelevia Oriflame-tuotteita. Voit ostaa itsellesi tai lahjaksi mm. kylpytuotteita, hiusnaamioita, ihania saippuoita ja muuta mukavaa.

Kaikkia valikoimassa olevia tuotteita voit tilata kätevästi verkkokaupan kautta: http://beautystore.oriflame.fi/piiakiiveri

Verkkokaupan kanta-asiakkuus kannattaa

Kanta-asiakkuus kannattaa, sillä pääset heti ensimmäisestä tilauksestasi nauttimaan ihanista eduista.
Jokainen uusi kanta-asiakas saa lahjaksi kätevän sivellinkotelon ja 3 erilaista meikkisivellintä. Sivellinkotelo ja siveltimet liittyvät ensimmäiseen tilaukseen. Lisäksi kanta-asiakas saa toisen tilauksensa mukana legendaarisen Tender Care –voiteen kaupan päälle! 

 • Valitse tuotteet ostoskoriin, rekisteröidy kanta-asiakkaaksi ja saat hyviä etuja.
 • Kanta-asiakkaana keräät kaikista ostoksistasi bonuspisteitä, joilla voit lunastaa ilmaisia tuotteita. 
 • Kanta-asiakkaaksi liittyminen on veloituksetonta.
 • Kanta-asiakkaalle toimituskulut ovat 0 €, kun tilaus on vähintään 50 €.
 • Tuotteilla on 100% tyytyväisyystakuu.
 • Kanta-asiakkaana pääset osallistumaan erityisesti asiakkaille tarkoitettuihin kampanjoihin. 
 • Tilaa myös uutiskirje ja saat tietoa tuotteista sekä ajankohtaisista tarjouksista ja asiakaskampanjoista.

Tervetuloa shoppailemaan! 
http://beautystore.oriflame.fi/piiakiiveri

Jos olet kiinnostunut kauneudesta ja hyvinvoinnista ja haluaisit työskennellä niiden parissa niin Oriflame voisi olla mahdollisuus sinulle. Olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, vaan edetään ja opitaan yhdessä. Saat minulta tarvitsemasi tuen ja kannustuksen. Oriflamessa olet oma pomosi ja pääset työskentelemään kauneuden parissa. Hallitset itse omaa ajankäyttöäsi sekä ansaitset lisätuloja. Juuri nyt Oriflamella on mahtava kampanja uusille Brand Partnereille, aloitusmaksu on VAIN 19 € (norm. 39 €). Laita minulle viestiä ja kysy lisää ♥♥♥

Lue kokonaan »

Mustikkainen smoothie

Lisätty 20.06.2020

1 dl mustikoita

1 banaani

1 dl kookosrahkaa

2 rkl proteiinijauhetta

1,5-2 dl kauramaitoa

ripaus vaniljajauhetta

 

Lue kokonaan »

Hyvinvointi- ja painonhallintaryhmä

Lisätty 17.06.2020

Haluaisitko saada enemmän iloa, energiaa ja keveyttä oloon sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia? Haluaisitko muuttaa elämäntapoja terveellisemmiksi, mutta yksin et onnistu? Tule viikolla 31 alkavaan pienryhmään mukaan, tehdään muutokset yhdessä! ♥

Valmennus on 6 viikon startti kohti energisempää oloa sekä parempia ruokailutottumuksia. Valmennuksessa tulet oppimaan perusasioita terveyttä edistävästä ravitsemuksesta ja elämäntavasta. Saat myös toimivia vinkkejä makeanhimon taltuttamiseen. Ryhmä sopii erityisesti sinulle, jos haluat pudottaa painoa tehokkaasti mutta järkevästi, edistää hyvinvointiasi, tehdä muutoksia elämäntapoihisi ja vahvistaa motivaatiotasi.

Valmennuksen aikana ei tarvitse punnita ruokia eikä liikkua hiki hatussa vaan edetään askel askeleelta kohti pysyvää painonhallintaa ja terveellisiä elämäntapoja. Keskitytään mm. arkiaktiivisuuden lisäämiseen sekä saat ohjeet hyvinvointia ja painonhallintaa tukevaan liikkumiseen. Ryhmän ja valmentajan tuki auttavat pitämään motivaatiosi korkealla.

Tämä valmennus ei ole mikään pikadieetti, vaan se antaa tehokkaan alkusysäyksen uusiin elämäntapoihin ja ruokailutottumuksiin. Kuuden viikon aikana opit terveellisen ja monipuolisen ateriamallin ja säännöllisen ateriarytmin jonka avulla tulevaisuudessa onnistut ylläpitämään uusia elämäntapoja. 

Kenelle valmennus sopii? Sinulle, joka

 • Haluat opetella pysyviä terveellisiä elämäntapoja
 • Haluat pudottaa painoa tehokkaasti mutta järkevästi ilman pikadieettejä
 • Haluat voida paremmin
 • Haluat syödä monipuolisesti
 • Haluat lisätä energisyyttä arkeen

Sisältö:

 • 3 ryhmätapaamista
 • ravinto-ohjelma
 • luentoja ja harjoituksia ravitsemukseen, liikuntaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen.
 • punnitukset (vapaaehtoinen)
 • jatkuva valmentajan ja ryhmän tuki, salainen Facebook-ryhmä tai WhatsApp-ryhmä
 • ohjeet helppoon ja tehokkaaseen kotitreeniin (lihaskunto & syvävenyttely)
 • läsnäolo- ja rentoutusharjoituksia
 • kolmen päivän virkistävän ja energisoivan detox-ohjelman 
 • herkullisia reseptejä

Ryhmävalmennuksen hinta 55 €. Kysy lisätietoja puh. 045 185 2890 tai sähköpostitse info@hoitolapiia.fi. Tervetuloa innostumaan ja onnistumaan!

 

Lue kokonaan »

Hedelmäinen smoothie

Lisätty 15.06.2020

Lisään tänne kotisivuille kesän mittaan reseptejä ihanan raikkaisiin kesäsmoothieihin. Käy nappaamassa ohjeet ja kokeile olisiko juomat sinun makuusi.

Tässä resepti ihanan hedelmäiseen smoothieen. Kreikkalaisen jogurtin voit halutessasi vaihtaa esim. soijajogurttiin. 

1 dl mansikoita

1 dl mangoa

Puolikas banaani

1 dl appelsiinimehua

Vettä (tarvittaessa)

1 dl kreikkalaista jogurttia

Kaksi rkl maustamatonta heraproteiinia 

Puolikas Galia-meloni

Sekoita kaikki ainekset blenderissä ja nauti! 

 

Lue kokonaan »

Sokerointi

Lisätty 31.05.2020

Sokerointi on hygieeninen ja hellävaraisempi tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista. Karvat pysyvät poissa useita viikkoja ja uusi karva on hennompaa. 

Säännöllisten sokerointikäsittelyjen jälkeen karva muuttuu ohuemmaksi ja vaaleammaksi. Toistuvat sokerointikäsittelyt voivat johtaa karvatupen surkastumiseen ja karvankasvun vähenemiseen. 

Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Sokerointi tekee iholle hyvää, sillä se kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi.

Suositeltava sokerointiväli riippuu sokeroidusta alueesta, karvan laadusta ja pituudesta.
Esimerkkejä:

 • Kainalot 2-3 viikkoa
 • Kasvot 3-4 viikkoa
 • Bikiniraja tai brasilialainen 4-5 viikkoa
 • Sääret, reidet tai käsivarret 4-6 viikkoa

Ennen sokerointia huomioitavaa:

 • Ihon täytyy olla terve
 • Kuori ja kosteuta ihosi 48h ennen sokerointia.
 • Karvojen ihanteellinen pituus on 0.5cm sokerointiin tullessa. Yleensä sopiva aika ensimmäiseen sokerointiin tullessa on vähintään 2 viikkoa sheivaamisesta.

Kotihoito:

 • Saman päivän aikana tulisi välttää:
 • Saunaa, urheilua ja yleisesti ottaen kovaa hikoilua
 • Deodorantin käyttö (kainaloiden sokerointi)
 • Ihoa tukkivia meikkiaineita (kasvojen sokerointi)
 • Huomioi ihon suojaaminen auringolta
 • Ihoa ei tulisi kuoria juuri ennen sokerointikäyntiä eikä välittömästi sen jälkeen

Sokerointikäyntien välillä:
Kuori ja kosteuta ihoa säännöllisesti

Sokeroinnissa käytän kotimaisia EKOPHARMA Hilla Hellä-sokerointituotteita. EKOPHARMA-tuotteilla on kotimaisesta työstä kertova avainlipputunnus ja FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

Tervetuloa hillasokerointiin!

 

Lue kokonaan »

Uutuuskasvohoidot

Lisätty 21.05.2020

Palveluvalikoimaan on tullut kaksi uutta  BiON Signature Expert-erikoiskasvohoitoa, superkosteuttava Hydra Glow sekä aknen hoitoon BB Blemish Balance. 

Hydra Glow

Kun ihosi kaipaa lasillisen kylmää ja virkistävää vettä, tarjoaa Hydra Glow-hoitomme ihollesi täydellisesti nesteyttävää ja syväkosteuttavaa tehoa. Hydra Glow-hoito imeyttää ihosoluille korkean määrän kosteutta ja palauttaa elottomalle ja pintakuivalle iholle upean tasaisen sekä kosteutetun hehkun. Tasaisen kiiltävää nesteytystä, aivan kuin lasipinta.

Hoito auttaa tasoittamaan merkittävästi ihon pintarakennetta. Luonnolliset kosteustekijät sekä aminohapot täydentävät biologista kosteussäilöä ylläpitäen pitkäkestoisesti ihon mukavaa joustavuuden sekä kimmoisuuden tuntua.

Hydra Glow-hoito kirkastaa sävyä, palauttaa täyteläisyyttä, aktivoi hehkua ja nesteyttää.

Kenelle?
Pintakuivalle ja elottomalle iholle

Blemish Balance

Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti raikasta tasapainoa. Blemish Balance-
hoito soveltuu täydellisesti ihon puhtauden ylläpitoon sekä juuri aloitetun aknenhoidon tueksi, nopeuttamaan aknenhoidon tuloksia sekä hallintaa.

Pehmentävät AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua. Syväpuhdistava ja tulehduksia rauhoittava savinaamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, aknebakteereista, tukoksista ja epäpuhtauksista. Hoidossa käytetyt hoitotuotteet sisältävät korkean määrän p.acnes-bakteerikantaa tuhoavia antioksidantteja sekä kasvi - ja yrttiuutteita.

BB-hoito syväpuhdistaa, nopeuttaa aknen hallintaa, ylläpitää puhtautta ja tasapainottaa.

Kenelle?
Epäpuhtaalle, tukoksiin ja akneen taipuvaiselle iholle, aknenhoidon hallintaan

Tervetuloa tutustumaan näihin ihaniin hoitoihin ♥

Lue kokonaan »

Avajaistarjoukset

Lisätty 17.05.2020

Satamakadulle muuton kunniaksi touko-kesäkuun ajan kaikki hoidot -20 %. Ei muutettavissa lahjakortille eikä yhdistettävissä muihin etuihin.

Lämpimästi tervetuloa! ☀️☀️

Ajanvaraus: www.hoitolapiia.fi/ajanvaraus

Lue kokonaan »