Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Äänimaljat

Lisätty 22.10.2020

Ihana uutuus saapunut hoitolaan! Palveluvalikoimaan on nyt lisätty lempeä, rauhoittava, rentouttava ja tasapainottava äänimaljahoito. 

Äänimaljahoito on syvärentouttava menetelmä, jossa soivien kulhojen äänet sekä lempeä värähtely vievät hoidettavan lempeän rauhalliseen ja rentoutuneeseen tilaan. Vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Maljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea ja aistia kehossamme. Äänimaljahoito hellii ihanan lempeästi kehoa, mieltä ja sielua.

Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat mm. verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, stressihormonitason laskeminen, unen laadun paraneminen, levollisuuden tunne, energian lisääntyminen, omien voimavarojen ja keskittymiskyvyn lisääntyminen sekä oppimisen ja luovuuden kehittyminen. Hoito sopii rentoutumista ja rauhoittumista kaipaaville ja on erinomainen univaikeuksista tai stressistä kärsiville.

Hoidon aikana makaat vaatteet päällä viltin alla, rauhallisessa tilassa ja syvennyt kuuntelemaan ja tuntemaan maljojen rauhoittavaa ääntä ja värähtelyä. Varattavissa on joko 30 min. tai 60 min. yksilöhoito sekä 60 min. rentoutus kahdelle. Voit tulla puolison, lapsen, ystävän tai muun läheisen ihmisen kanssa rentoutumaan ja nauttimaan kulhojen rauhoittavasta äänestä. 

Kaikki äänimaljahoidot ovat marraskuun loppuun saakka tutustumistarjouksena -25 % normaalihinnasta. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan hoitomuotoon ♥