Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Valmennukset

Lisätty 17.01.2021

Life Coach-opintoni ovat hyvässä vauhdissa. Olen koulutuksesta enemmän kuin innoissani. Jokaisella koulutuspäivällä olen saanut mahtavia oivalluksia sekä ihania ideoita valmennusten suhteen. Valmennukset ovat nyt Timmassa varattavissa. Teen niitä edulliseen opiskelijahintaan. Jos sinä kaipaat muutosta elämään niin tule tutustumaan voisiko valmennus olla sinun juttusi. Teen tällä hetkellä yksilövalmennusta, mutta taitojen karttuessa mukaan tulee myös mm. parisuhde- ja työyhteisövalmennuksia. 

Mitä se valmennus sitten on?

Life Coaching on ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti edistävää elämäntaidon valmennusta. Life Coaching on ratkaisukeskeinen toimintamuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa. Sitä voidaan käyttää yksityiselämän alueilla (life coaching) tai työelämässä ja organisaatioissa (business coaching).

Valmennus auttaa selkeyttämään ja kirkastamaan ajattelua ja tavoitteita, löytämään strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi sekä vahvistamaan voimavaroja niin että tavoitteet saavutetaan. Valmennusta voidaan käyttää mm. itsetunnon vahvistamiseen, ihmissuhteiden kehittämiseen, ajanhallinnan kehittämiseen, työtyytyväisyyden lisäämiseen, unelmien selkeyttämiseen, vuorovaikutustaitojen kohentamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Valmennuksen avulla voi opetella rentoutumisen keinoja, päästämään irti menneestä ja haitallisista uskomuksista sekä löytämään mielenrauhaa elämäänsä.

Ratkaisukeskeisessä ajattelussa ei keskitytä ongelmiin vaan toiveiden ja tavoitteiden selvittämiseen, olemassa olevien voimavarojen kartoittamiseen sekä myönteisen kehityksen vahvistamiseen. Kun emme tuhlaa aikaa sen kysymiseen mistä ongelmamme johtuvat voimme käyttää voimavaramme sen pohtimiseen miten toivoisimme asioiden olevan.

Valmennus on aina asiakaslähtöistä. Valmentaja ei neuvo eikä arvostele, vaan auttaa erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla valmennettavaa oivaltamaan olennaisen ja löytämään tarvittavat ratkaisut itse. Valmennukseen voi kuulua erilaisia toiminnallisia menetelmiä, kuten roolinvaihtotehtäviä, visuaalisia harjoituksia, rentoutumisharjoituksia, luovia harjoituksia kuten kirjoitus- ja piirrustustehtäviä sekä erilaisia kartoituksia ja analyysejä. 

”Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida
asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen
potentiaalinsa.”
-International Coach Federation

Tervetuloa tutustumaan ♥ 

- Piia