Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

CELLRESET

Tuntuuko että aineenvaihduntasi on jämähtänyt? Kamppailetko vatsavaivojen, iho-oireiden, sokerinhimon tai unettomuuden kanssa? Haluatko tukea painonhallintaan? Tai haluatko ihan vain iloisemman mielen ja energisemmän ja elinvoimaisemman olon? CellReset on terveys- ja hyvinvointiohjelma, jolla saat helposti ravitsemuksen ja koko hyvinvoinnin tasapainoon. Syö puhdasta, laadukasta, oikeaa ruokaa, täydennä korkealaatuisilla ravintolisillä, rentoudu riittävästi, liiku oikein ja nuku hyvin.

Mikä CellReset on? Se on ravitsemusohjelma, johon ruokavalion lisäksi kuuluvat turvalliset ja laadukkaat ravintolisät. Ohjelmalla saat tarkat ohjeet ja valmentajan jatkuvan tsemppauksen tarpeesi mukaan. CellResetin voi tehdä painonhallinnallisista tai terveydellisistä syistä. CellReset optimoi terveyttä ja tasapainottaa hormonitoimintaa. Keventynyt olosi näkyy ja tuntuu – voit yksinkertaisesti paremmin! Sinun ei tarvitse nähdä nälkää eikä liikkua itseäsi uuvuksiin. Halutessasi saat ohjeet tehokkaaseen kotitreeniin.

CellReset sisältää:

  • Ohjelmaa tukevat tuotteet postitse kotiin.
  • Tarkat ja selkeät kirjalliset ohjeet. Sinun tarvitsee vain noudattaa niitä.
  • Henkilökohtainen, maksuton valmennus.
  • Halutessasi kehonkoostumusmittaus ohjelman aikana
  • Oman valmentajan tuki

Ohjelman kesto on minimissään 28 päivää. Ohjelmaa kannattaa kuitenkin jatkaa tasapainotusvaiheella, joka takaa tuloksen jatkumisen ja ylläpidon. Optimointijakso kestää vielä seuraavat 2kk.

CellReset sopii mm. painonpudotukseen, aineenvaihdunnan tehostamiseen, makeanhimon hillitsemiseen, hyvien ruokailutottumusten opetteluun tai pelkästään kehon tervehdyttämiseen ja energisoitumiseen. 

Jos sinua kiinnostaa kuulla lisää ohjelmasta, niin jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.