Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

FITLINE

FitLine-ravintolisät ovat saksalaisen suoramyyntiyrityksen PM International AG:n tuotemerkki. Tuotteet ovat luonnollisia, helppokäyttöisiä, hyvän makuisia, vesiliukoisia ravintolisiä, joita säännöllisesti käyttämällä varmistat tärkeiden vitamiinien, kivennäisten ja hivenaineiden, maitohappobakteerien ym. päivittäisen saannin. Perustuotteet sopivat kaikille. Lisäksi valikoimassa on erityistuotteita urheilijoille, kuntoilijoille, painonhallintaan, nivelvaivoihin, kehon puhdistukseen ym. Ravintolisien lisäksi valikoimassa on laadukkaat ihonhoitotuotteet kasvoille ja vartalolle. 

Optimaalisetti

Tunnetuin tuotteista on Optimaalisetti. Se on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu setti, joka sisältää sekä aamu- että iltajuoman. Tuotteet sisältävät maitohappobakteereja, ruoansulatusentsyymejä, kuituja ja kaikki päivän aikana tarvitsemasi vitamiinit ja kivennäisaineet vesiliukoisessa muodossa. Yhdessä oikean ruokavalion kanssa ravintolisät tuovat tärkeää tukeaa elimistön jokapäiväiseen toimintaan. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä ainesosia vaan kaikki raaka-aineet saadaan suoraan kasviksista, marjoista sekä hedelmistä. Tuotteet ovat turvallisia käyttää ja sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön täydentämään ruokavaliotasi.

Optimaalisetin tuotteet

Basics - suoliston hyvinvointijuoma

  • Sisältää ravintokuituja aidoista vihanneksista ja hedelmistä, maitohappobakteereja, ruoansulatusentsyymejä sekä C, A, K ja E-vitamiinia sekä seleeniä.
  • Tekee hyvää suolistollemme ja sitä kautta myös vastustuskyvyllemme.

Activize - B-vitamiinivalmiste energia-aineenvaihduntaan

  • Sisältää kaikkia B-ryhmän vitamiineja sekä C-vitamiinia, merileväuutetta ja luonnollista, piristävää guaranaa.
  • Antaa energia ja parantaa suorituskykyä

Restorate - mineraalijuoma palautumiseen

  • Sisältää kivennäis- ja hivenaineita (rauta, kalsium, magnesium, sinkki, kupari, mangaani, kromi, seleeni) ja D-vitamiinia.
  • Antaa iholle, hiuksille ja kynsille rakennusaineita, vaikuttaa unen laatuun positiivisesti ja poistaa kehosta kuona-aineita tasapainottaen kehon happo-emästasapainoa.

Optimaalisetin voit ostaa verkkokaupastani asiakashintaan, mutta kestotilaajana saat setin 30 %:n alennuksella sekä kaikki muut tuotteet vähintään 20 %:n alennuksella. Rekisteröitymismaksu on 22 € (kertaveloitus) jolloin saat oman tukkunumeron sekä lisäksi markkinointimateriaalia ja demo-tuotteita. Sinulle toimitetaan kolmen kuukauden optimaalisetin tuotteet ilman toimituskuluja ja maksu suoritetaan kuukausittain alkaen 88,20 € / kuukausi. Voit halutessasi perua kestotilauksen milloin tahansa. 

Ota minuun yhteyttä jos haluat kuulla lisää tuotteista. Autan mielelläni ♥

Haluaisitko tutustua Optimaalisetin tuotteisiin kolmen päivän ajan veloituksetta? Täytä alla oleva lomake, niin olen sinuun pikapuolin yhteydessä. Tutustumissettejä on rajoitettu määrä.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.