Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

FITLINE

FitLine-ravintolisät ovat saksalaisen suoramyyntiyrityksen PM International AG:n tuotemerkki. Tuotteet ovat luonnollisia, helppokäyttöisiä, hyvän makuisia, vesiliukoisia ravintolisiä, joita säännöllisesti käyttämällä varmistat tärkeiden vitamiinien, kivennäisten ja hivenaineiden, maitohappobakteerien ym. päivittäisen saannin. Lisäksi valikoimassa on erityistuotteita urheilijoille, kuntoilijoille, painonhallintaan, nivelvaivoihin, kehon puhdistukseen ym. Ravintolisien lisäksi valikoimassa on laadukkaat ihonhoitotuotteet kasvoille ja vartalolle. 

Optimaalisetti

Tunnetuin tuotteista on Optimaalisetti. Se on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu setti, joka sisältää sekä aamu- että iltajuoman. Tuotteet sisältävät maitohappobakteereja, ruoansulatusentsyymejä, kuituja ja kaikki päivän aikana tarvitsemasi vitamiinit ja kivennäisaineet vesiliukoisessa muodossa. Yhdessä oikean ruokavalion kanssa ravintolisät tuovat tärkeää tukeaa elimistön jokapäiväiseen toimintaan. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä ainesosia vaan kaikki raaka-aineet saadaan suoraan kasviksista, marjoista sekä hedelmistä. Tuotteet ovat turvallisia käyttää ja sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön täydentämään ruokavaliotasi.

Optimaalisetin tuotteet

Basics - suoliston hyvinvointijuoma

  • Sisältää ravintokuituja aidoista vihanneksista ja hedelmistä, maitohappobakteereja, ruoansulatusentsyymejä sekä C, A, K ja E-vitamiinia sekä seleeniä.
  • Tekee hyvää suolistollemme ja sitä kautta myös vastustuskyvyllemme.

Activize - B-vitamiinivalmiste energia-aineenvaihduntaan

  • Sisältää kaikkia B-ryhmän vitamiineja sekä C-vitamiinia, merileväuutetta ja luonnollista, piristävää guaranaa.
  • Antaa energia ja parantaa suorituskykyä

Restorate - mineraalijuoma palautumiseen

  • Sisältää kivennäis- ja hivenaineita (rauta, kalsium, magnesium, sinkki, kupari, mangaani, kromi, seleeni) ja D-vitamiinia.
  • Antaa iholle, hiuksille ja kynsille rakennusaineita, vaikuttaa unen laatuun positiivisesti ja poistaa kehosta kuona-aineita tasapainottaen kehon happo-emästasapainoa.

Optimaalisetin voit ostaa verkkokaupastani asiakashintaan, mutta kestotilaajana saat setin 30 %:n alennuksella sekä kaikki muut tuotteet vähintään 20 %:n alennuksella. Rekisteröitymismaksu on 22 € (kertaveloitus) jolloin saat oman tukkunumeron sekä lisäksi markkinointimateriaalia ja demo-tuotteita. Sinulle toimitetaan kolmen kuukauden optimaalisetin tuotteet ilman toimituskuluja ja maksu suoritetaan kuukausittain alkaen 88,20 € / kuukausi. Voit halutessasi perua kestotilauksen milloin tahansa. 

Ota minuun yhteyttä jos haluat kuulla lisää tuotteista. Autan mielelläni ♥

Tervetuloa työskentelemään kanssani

Oletko kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, terveydestä ja kauneudesta? Haluatko lisäansioita tai uuden uran? Haluatko uutta inspiraatiota ja innostusta elämääsi? Tai haluaisitko energisiä, kannustavia ja positiivisiä ihmisiä ympärillesi? Tule mukaan tiimiini toimimaan FitLine-tuotteiden parissa ja kehittymään alan osaajaksi. Tiimissäni saat olla juuri sellainen persoona kuin olet. Iloisesta, avoimesta ja huumorintajuisesta asenteesta on sinulle erittäin paljon hyötyä. Työtä tehdään hymyssä suin!

Sinun ei tarvitse olla hyvinvointialan ammattilainen, kokemuksen karttuessa opit ja kehityt hyvinvoinnin timantiksi. Tiimin sisäisiä koulutuksia on jatkuvasti sekä saat sataprosenttisen tuen työssäsi. Tässä työssä jokaisella on mahdollisuus onnistua ja voit tehdä työtä sinulle sopivalla tavalla ja aikataululla.

Sinulla on mahdollisuus tehdä joko pientä lisäansiota tai muuttaa elämäsi kokonaan. Oma työpanoksesi on itsestäsi kiinni. Tätä työtä voit tehdä omaan tahtiin päätyön tai opiskelun ohessa. Työ ei ole sijaintiin sidottu, voit tehdä työtä missä päin maailmaa tahansa. Käytännön työ on itsenäistä jälleenmyyntityötä laadukkaiden ravintolisien ja kosmetiikkatuotteiden parissa. Vaikka työ on itsenäistä, niin se ei ole yksinäistä.

Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, niin jätäthän alle yhteystietosi. Olen sinuun yhteydessä, ja kerron sinulle miten minä teen FitLine-työtä ja miten sinäkin voisit tehdä sitä.

Tervetuloa mukaan! ♥

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.