Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

HINNASTO

 

KASVOHOIDOT

Kasvohoidot tehdään käyttäen laadukasta BiON-tuotesarjaa. BiON Research ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka keskittyy uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja. 

Pikakasvohoito

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hoitovoide

Kesto 30 min.  25 €

Peruskasvohoito

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus (tarvittaessa), hieronta, naamio, hoitovoide.

Kesto n. 75 min.  49 €

Rentouttava kasvohoito

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, hoitovoide.

Kesto 60 min.  45 €

Kiinteyttävä kasvohoito

Uudistava ja kiinteyttävä aikuisen ihon kasvohoito.  Hoito ravitsee ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Tehoseerumi kiihdyttää uusien hiussuonten muodostumista ja kollageenin tuotantoa. Iho saa uutta hehkua ja kuulautta.

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, puhdistus tarvittaessa, hieronta, tehoseerumi, hoitava ja rauhoittava naamio, kiinteyttävä ja kohottava kosteusvoide.

Kesto 60 min.  49 €

Ultraäänihoidot

Ultraäänellä tehtävä kasvohoito on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Ultraääni puhdistaa ihohuokoset hellävaraisen tehokkaasti sekä samalla kirkastaa ihoa. Ultraäänikasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja couperosaiholle. Hoito poistaa kuolleen solukon ihon pinnalta sekä liuottaa tukkeumat ja epäpuhtaudet jopa syvältä ihohuokosista ihoa vaurioittamatta. Ultraäänikasvohoito on täysin kivuton ja hellävarainen ja puhdistaa ihon tehokkaasti. Ultraääni kasvohoito sopii hyvin myös nuorille. 

Ultraäänikasvohoito

Alkupuhdistus, syväpuhdistava ultraäänikuorinta ja tehoaineen imeytys ultraäänilaitteella, kevyt hieronta, tehoseerumin imeytys ultraäänellä, naamio, hoitovoide ja silmänympärysvoide.

Kesto 75 min. 50 € (sarjahoidoista -15 %)

BiON-maitohappokuorinta

BiON-maitohappokuorinnalla on mahdollista hoitaa tehokkaasti pinnallisia juonteita ja ryppyjä, lieviä aknearpia, pintakuivuutta ja hilseilyä, epätasaista ja elotonta ihon sävyä, laajentuneita ihohuokosia sekä pigmenttiläiskiä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, rauhoittavan naamion ja kosteuttavan voiteen. Pidempiaikaisten tulosten saavuttamiseksi hoitoa suositellaan tehtäväksi 3-6 kerran sarjahoitona noin kahden viikon välein. 

Kesto n. 60 min.  55 € (sarjahoidoista -15 %) 

BiON erikoiskasvohoito Hydra Glow

Kesto n. 75 min. 60 €

BiON erikoiskasvohoito Blemish Balance

Kesto n. 75 min. 60 €

Timanttihionta

Timanttihionta on ihoa uudistava, epäpuhtauksia poistava, tasoittava ja ihoa kirkastava laitehoito. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Timanttihionnalla kuoritaan mekaanisesti ihon pintaa, jolloin ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Timanttihionnassa ihoa käsitellään erilaisilla hiontapäillä, jotka nostavat alipaineen avulla ihoa hiontapäätä vasten ja näin saavat aikaan kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Iho tuntuu hoidon jälkeen pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta.

Timanttihionta soveltuu:
- samealle, paksuhkolle iholle
- epäpuhtaalle iholle
- pigmenttimuutoksiin
- arpiin
- kirkastushoitona kaikille ihotyypeille

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, rauhoittavan ja kosteuttavan naamion sekä hoitovoiteen.

Kesto 60 min. 45 € (sarjahoidoista -15 %)

KÄSIHOIDOT

Minimanikyyri

Kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, hoitovoide ja kynsiä vahvistava väritön lakkaus.

Kesto 30 min. 25 €

Käsihoito 

Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, kosteuttavan kylvyn, käsivoiteen ja hieronnan.  

Kesto 45 min.  35 €

Parafiinikäsihoito

Hoito sisältä kuorinnan, hoitovoiteen, parafiininaamion ja hieronnan.

Kesto 30 min.  25 €

Hemmotteleva käsihoito

Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, kosteuttavan kylvyn, hoitavan naamion, käsivoiteen sekä rentouttavan hieronnan. 

Kesto 60 min.  35 €

Natural Nail Boost - kynsiä vahvistava geelilakkaus

LCN Natural Nail Boost on joustava ja ohut geeli, joka suojaa ja vahvistaa omaa luonnonkynttä. Kynnet näyttävät NNB-lakkauksen jälkeen luonnollisen kauniilta sekä ovat vahvemmat ja tasaisemmat. NNB-lakkaus voidaan huoltaa 2-3 viikon välein tai sen voi antaa kasvaa pois.

NNB-hoitoon sisältyy kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja käsien kosteutus.

Kesto 45 min. 30 € 

 

JALKAHOIDOT

Perusjalkahoito 

Pehmittävä jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, lyhyt hieronta ja loppuvoide.

Kesto 60 min. 37 €

Täydellinen jalkahoito 

Kosteuttava jalkakylpy, kuorinta, kynsien leikkaus/viilaus, kynsinauhojen hoito, naamio, hieronta, kynsien lakkaus ja loppuvoide. Lakan saat kotiin mukaan.
Kesto n. 90 min. 53 €

Minijalkahoito

Kosteuttava jalkakylpy, kevyt raspaus, kynsien ja kynsinauhojen hoito ja hoitovoiteen levitys.

Kesto 30 min.  25 €

Jalkahieronta 

Rentouttava hieronta jalkaterän, säären ja pohkeen alueelle.

Kesto 30 min. 25 €

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

Syvärentouttava hyvän olon hoito. Hoidon aikana hierotaan jalat polvista alaspäin sekä käsitellään kehon heijastepisteitä jalkaterien alueelta hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, helottaa erilaisia jännitystiloja ja tuo rentouden tunteen. Vyöhyketerapeuttisesta hieronnasta voi saada myös helpotusta mm. unettomuuteen, päänsärkyihin sekä stressiin. Hoito sisältää rauhoittavan magnesium-jalkakylvyn. Kokonaisvaltaista hyvinvointia jalkateristä käsin!

Kesto 45 min. 40 €

Varpaankynsien geelilakkaus

Kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, yksivärinen lakkaus ja voide. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa. Vain terveille jaloille/kynsille.

Kesto 60 min. 40 €

 

RIPSET JA KULMAT

Ripsien värjäys  10 €

Kulmien värjäys 10 €

Kulmien värjäys ja muotoilu 18 € 

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 22 €

Brow lift - kulmien laminointi  45 €

BROW LIFT -palvelu tarkoittaa kulmien pitkäkestoista muotoilua, jossa kulmakarvat asetellaan siten, että ne näyttävät mahdollisimman siisteiltä ja tuuheilta. Hoito toteutetaan laadukkailla LashLoversin tuotteilla. Kulmakarvojen kestomuotoilupalveluun kuuluu olennaisena osana myös kulmien värjäys. Kulmat värjätään LashLoversin valikoimiin kuuluvilla, erittäin laadukkailla Beautiful Brows -kestoväreillä. Hoito säilyy kulmissa 2-5 viikkoa. 

 

HIERONNAT

Rentouttava klassinen hieronta

Rentouttava klassinen hieronta on oiva apu stressaantuneelle keholle ja mielelle, tai kun olet vailla hemmottelua arjen kiireiden keskellä. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, helpottaa lihasjännityksiä ja rauhoittaa. Rauhallisen ja rentouttavan hieronnan avulla unohdat arjen huolet ja olosi virkistyy ja rauhoittuu.

Hieronnan esteet:
Infektiot / kuume, laskimotukokset, pahanlaatuiset kasvaimet, hemofilia (verenvuototauti), ihosairaudet (tarttuvat, bakteerien ja sienten aiheuttamat), tuoreet vammat.

Kesto 30 min.  20 €

Kesto 45 min.  28 €

Kesto 60 min.  35 €

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on lempeä ja miellyttävä hoito, joka sopii kaiken ikäisille. Kokonaisvaltainen päähieronta on hyvin rauhoittava pään sekä niska- ja hartia-alueen hieronta. Se lievittää päänsärkyä, lihasjännityksiä, silmien rasitusta ja parantaa päänahan verenkiertoa helpottaen hius- ja päänahan ongelmia. Hoidon aikana käsitellään vaihtuvin hierontavoimakkuuksin hartiat, niska ja pään alue.

Päähieronta on stressipesua, joka vapauttaa niskan ja pään alueen kireydet poistaen muun muassa päänsäryn niin, että muukin keho rentoutuu samalla täydellisesti hoidon aikana. 

Hieronnan esteet:

Aivoverenkiertoon tai pään alueen verenkiertoon liittyvät sairaudet ja häiriöt, epilepsia, syöpä ja muut vakavat sairaudet, hyvin korkea verenpaine, tulehtuneet tai tarttuvat ihotaudit, tulehdukset hoidettavalla alueella, meneillään oleva migreeni- tai päänsärkykohtaus, kuume, tulehdussairaudet, flunssa.

Kesto 20 min. 20 €

Kesto 30 min. 30 €

Kesto 45 min. 35 €

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa hyödynnetään vesihauteessa lämmitettäviä yhdessä käsin tehtävän klassisen hieronnan kanssa. Kuumakivihieronta eli hot stone massage on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa miellyttävän lämpöisiä kiviä liu´utetaan pehmeästi keholla jolloin nämä kivet luovuttavat lämpöään syvälle lihaksiin rentouttaen koko kehon.

Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Kivien lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö kulkeutuu syvälle kudoksiin ja tämän takia kuumakivihieronta onkin yksi parhaista esim. lihasjännityksen laukaisijoista. Kuumakivihieronta vaikuttaa myös koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti; hieronnan ja lämmön yhteisvaikutuksesta veri- ja imunestekierto lisääntyy jolloin myös aineenvaihdunta tehostuu. Sopii hyvin myös palautumiseen urheilun jälkeen.  

Kuumakivihieronnan rajoitukset/esteet: lämmönsietokyky ja tunto ovat alentuneet, sydän- ja verisuonisairaus, korkea verenpaine, tulehtunut tai rikkinäinen iho. akuutti vamma, kuume/flunssa, syöpä, suonikohjut

Kesto 30 min. 35 €

Kesto 45 min. 45 €

Kesto 60 min. 55 €

Kesto 90 min. 75 €

Aromahieronta

Aromahieronnassa käytetään kasvikunnasta saatavia, hieronnan tavoitteita vahvistavia aromaattisia öljyjä. Nämä eteeriset öljyt ovat sataprosenttisen puhtaita öljyjä, orgaanisia aineita. Ne sisältävät luonnon omia kemikaaleja, jotka tasapainottavat kehon ja ihon toimintaa. Eteeriset öljyt vaikuttavat suoraan imeytymällä ihon kautta ja myös hengityksen kautta keskushermostoon ja psyykeen. Hieronta tapahtuu käsin, pehmeisiin kudoksiin kohdistuvilla, liikkuvilla, sujuvan rytmisillä ja lempeillä otteilla. Upea, rentouttava hoito, joka poistaa kehon ja mielen jännitystiloja.

Hoidon esteet: raskaus tai imettäminen, syöpä, sydänsairaudet, munuaisen vaajatoiminta, tarttuvat taudit, flunssa, kuume.

Kesto 30 min.  30 €

Kesto 45 min.  40 €

Kesto 60 min.  50 €

Kesto 90 min.  60 €

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on lempeä mutta tehokas hoitomuoto, jossa käytetään apuvälineenä erikokoisia luonnonkumisia imukuppeja osa-alueesta riippuen. Iholle levitetään aluksi hierontavoide tai -öljy, jonka jälkeen imukuppi asetetaan iholle siten, että kuppiin saadaan tarvittava alipaine. Tämän jälkeen imukuppia liu’utetaan iholla hoidettavalla alueella rauhallisesti ja järjestelmällisesti.

Miellyttävä ja rentouttava rentouttava imukuppihieronta sopii niin hemmotteluhoidoksi kuin lievittämään lihaskireyksiä tai turvotusta. Imukuppien käsin säädeltävä alipaine aktivoi tehokkaasti aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä rentouttaa ja lämmittää lihaksia. Sarjahoitona tehtävä imukuppihieronta tehoaa myös kosmeettiseen selluliittiin.

Imukuppihieronta ei sovi verenohennuslääkkeitä käyttäville, syöpää sairastaville, sydänongelmaisille tai korkeasta verenpaineesta kärsiville eikä ihorikko- tai suonikohjualueille. Imukuppihierontaa ei tehdä raskauden aikana alavatsalle ja –selälle, mutta sitä voidaan kuitenkin käyttää vaikkapa helpottamaan jalkojen turvotusta.

Kesto 30 min. 25 €

Kesto 45 min. 35 €

Kesto 60 min. 45 €

Hunajahieronta

Hunajahieronta on yksi vanhoista tiibetiläisistä hoitomuodoista. Hunaja sivellään iholle, ja sen jälkeen lihakset hierotaan hunajan kanssa pehmeiksi. Tämän jälkeen hunajaa irrotetaan iholta rytmikkäästi tassutellen. Hunaja muuttuu valkeaksi, ja ongelmattomilta alueilta se tarttuu hoitajan käsiin. Tämä vaihe tuntuu nipistelevältä ja pintaverenkierto paranee.

Kun hunaja on suurimmaksi osaksi irronnut, laitetaan hoidettavan kohdan päälle kuuma, kostea pyyhe. Lämpö vie hunajan vaikuttavia osia ihoon. Lopuksi iholta pyyhitään ylimääräinen hunaja pois ja tehdään käsitellylle alueelle kevyt ja rentouttava loppuhieronta. Hoidon jälkeen sekä iho, lihakset ja mieli tuntuvat kevyiltä ja rennoilta.

Hoidon vasta-aiheet: syöpä, sydänsairaudet, voimakas tulehdus, ihon sairaudet tai yliherkkä iho, suonikohjut, hunaja-allergia, raskaus, vaikea diabetes.

Kesto 30 min.  30 €
Kesto 45 min.  40 €

Rentoutushoito

Niska-hartiahieronta+intialainen päähieronta

Kesto 45 min. 35 €

Stressiniskahieronta

Stressiniskahieronta on rentouttava hierontahoito, joka hoitaa stressistä tai työn rasittavuudesta johtuvia niska-hartiaseudun jännitystiloja. Hieronta tehdään erikoisöljyllä, joka lämmittää lihaksia samalla rentouttaen niitä.

Stressiniskahieronta sopii erityisen hyvin esimerkiksi päätteellä työskenteleville.

Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.

Kesto 30 min.  30 €

Lämmin stressiniskahieronta (kuumilla kivillä toteutettuna)

Kesto 30 min. 33 € 

Pään, kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta

Kesto 45 min.  37 €

 

SOKEROINTI

Kainalot  20 €

Käsivarret  25 €                                        

Bikinilinja  22 €

Sääret  32 €

Sääret ja reidet  55 €

Ylähuuli tai leuka  15 €

 

HOITOPAKETIT

Aromaattinen hemmotteluhoito

Hoito aloitetaan selän alueen aromahieronnalla. Öljyvalinta tehdään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hieronnan jälkeen hoito jatkuu jalkojen hemmottelulla (puhdistava ja virkistävä kylpy, kuorinta ja hieronta eteerisellä öljyllä).

Kesto 60 min. 49 € 

Rentouttava hemmotteluhoito 

Hoito aloitetaan ihanalla syvärentouttavalla stressiniskahieronnalla. Hieronta hoitaa niska-hartiaseudun jännityksiä ja tuo rentouden tunteen. Hoito jatkuu rentouttavalla kasvohoidolla. Se sisältää pintapuhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan, ihoa kosteuttavan ja rauhoittavan naamion, lyhyen hieronnan sekä loppuvoiteen.

Kesto 75 min. 55 €

Lämmin hemmotteluhoito 

Selän kuumakivihieronta sekä pikakasvohoito. Tämä ihana hoitokokonaisuus aloitetaan rentouttavalla 30 min selän kuumakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen jatketaan 30 min kasvohoidolla, johon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, naamio sekä hoitovoide. Tuotteet valitaan ihotyypillesi sopiviksi. Voit halutessasi nauttia kasvohoidosta lämpimällä hoitopedillä.

Kesto 60 min.  52 €

Päästä varpaisiin-hoito

Hoitoon kuuluu intialainen päähieronta, niska-hartiaseudun hieronta sekä jalkojen hieronta. 

Kesto 75 min. 60 €

Jalkojen rentoutushetki

Hoito sisältää magnesium-jalkakylvyn sekä vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan. Magnesium-jalkakylpy ja hieronta on kokonaisvaltaisesti rauhoittava hoito jaloille. Jalkakylpy virkistää väsyneitä ja turvonneita jalkoja mm. treenien, matkustamisen tai seisoma-asennossa vietetyn työpäivän jälkeen. Magnesium-hiutaleiden rentouttava vaikutus voi myös auttaa nukkumaan yöt levollisesti. Kylvyn jälkeen rentouttava vyöhyketerapeuttinen hieronta hemmottelee jalkoja ja tekee askeleesta kevyen. Hoitoon voidaan sisällyttää myös hermoratahierontaa ja lymfaattista hierontaa.

Hoidon päätteeksi voit nauttia ihanan palauttavan mineraalijuoman mikä tehostaa kylvyn ja hieronnan vaikutusta. Hemmottelua ja hyvinvointia jaloillesi.

Kesto 60 min.  49 €

Selän rentoutushoito 

Selän kuorinta, kosteuttava naamio ja rentouttava aromahieronta. Kirkastaa, pehmittää ja rentouttaa ihanasti selän ihoa ja lihaksia. Kausihoito, saatavilla 31.5.2020 saakka. 

Kesto 45 min. 30 €

 

RAVINTOVALMENNUS

Ravintoanalyysi 69 €

• Lyhyt aloitustapaaminen, jossa tavoitteiden kartoitus ja ohjeistus ruokapäiväkirjan täyttöön (voidaan toteuttaa myös etänä puhelimitse tai sähköpostitse)
• Ruokapäiväkirjan täyttö (3-4 vrk)
• Tapaaminen (60min), jossa saat henkilökohtaisen ravintoanalyysin suullisesti ja kirjallisesti
• Tavoitteitasi tukevat vinkit ruokavalioon.
• Sinulle, joka haluat ohjeet ruokavaliosi muuttamiseen terveellisemmäksi.


Ravintovalmennuspaketti 120 €

• Aloitustapaaminen, jossa tavoitteiden kartoitus ja ohjeistus ruokapäiväkirjan täyttöön
• Ruokapäiväkirjan täyttö (3-4 vrk)
• Kaksi valmennustapaamista. Ensimmäisessä tapaamisessa käydään läpi ravintoanalyysi ja tavoitteitasi tukevat ruokavalio-ohjeet. Toisessa tapaamisessa n. kuukauden kuluttua tarkennetaan tavoitteiden mukaisia ruokavalio-ohjeita ja seurataan muutosten etenemistä.

• Esimerkkejä ateriamalleista ja terveellisiä ruokareseptejä
• Valmennuksessa sinut otetaan huomioon kokonaisuutena, joten saat vinkkejä myös palautumisen, unen ja stressinhallinnan suhteen

HYVINVOINTIVALMENNUS

Hyvinvointivalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat käytännönläheisiä neuvoja ja ohjausta esimerkiksi:

• hyvinvoinnin edistämiseen
• stressinhallinnan parantamiseen
• parempaan palautumiseen ja arjessa jaksamiseen
• elämäntapamuutosten toteuttamiseen
• unenlaadun parantamiseen
• rentoutumiseen
• tasapainon, omien vahvuuksien ja motivaation löytämiseen


Tapaamiset hoitolalla, puhelimitse tai etäyhteydellä videon välityksellä. Valmennuksen sisältö määräytyy sinun tarpeiden, toiveiden ja kiinnostuksen mukaan.

1 x valmennustapaaminen 65 €
3 x valmennustapaaminen 156 €

Tapaamisten kesto 60 min.

RENTOUTUSOHJAUS

Yksilöohjaus kesto 45 min. 45 €

Ohjattu ryhmärentoutus omassa tilassasi (tyky-päivät, illanistujaiset jne.) 99 €

Hinnasto voimassa 31.10.2020 saakka. Muistathan peruuttaa varaamasi ajan viimeistään 24 h aikaisemmin, sillä peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50 % palvelun hinnasta.

Tervetuloa!