Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

HINNASTO

Opiskelen tällä hetkellä hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoa yrittäjän oppisopimuksella. Kasvo-, käsi- ja jalkahoidot harjoitteluhinnoin.

Kasvohoidot 

Kasvohoidot tehdään käyttäen laadukasta BiON-tuotesarjaa. BiON Research ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka keskittyy uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja. 

Pikakasvohoito  

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hoitovoide

Kesto 30 min.  22 €

Peruskasvohoito  

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus (tarvittaessa), hieronta, naamio, hoitovoide.

Kesto n. 75 min.  32 €

Rentouttava kasvohoito

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, hoitovoide.

Kesto 60 min.  28 €

Kiinteyttävä kasvohoito

Uudistava ja kiinteyttävä aikuisen ihon kasvohoito.  Hoito ravitsee ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Tehoseerumi kiihdyttää uusien hiussuonten muodostumista ja kollageenin tuotantoa. Iho saa uutta hehkua ja kuulautta.

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, puhdistus tarvittaessa, hieronta, tehoseerumi, hoitava ja rauhoittava naamio, kiinteyttävä ja kohottava kosteusvoide.

Kesto 75 min.  35 €

BiON-maitohappokuorinta

BiON-maitohappokuorinnalla on mahdollista hoitaa tehokkaasti pinnallisia juonteita ja ryppyjä, lieviä aknearpia, pintakuivuutta ja hilseilyä, epätasaista ja elotonta ihon sävyä, laajentuneita ihohuokosia sekä pigmenttiläiskiä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, rauhoittavan naamion ja kosteuttavan voiteen. Pidempiaikaisten tulosten saavuttamiseksi hoitoa suositellaan tehtäväksi 3-6 kerran sarjahoitona noin kahden viikon välein. 

Kesto n. 75 min.  52 € (sarjahoidoista -15 %) 

Kasvohieronta

Sis. alkupuhdistus ja kasvojen alueen hieronta.

Kesto 30 min.  20 €

Käsihoidot 

Minimanikyyri

Kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, hoitovoide ja kynsiä vahvistava väritön lakkaus.

Kesto 30 min. 15 €

Käsihoito 

Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, kosteuttavan kylvyn, käsivoiteen ja hieronnan.  

Kesto 45 min.  22 €

Parafiinikäsihoito

Hoito sisältä kuorinnan, hoitovoiteen, parafiininaamion ja hieronnan.

Kesto 30 min.  22 € (muun hoidon yhteydessä 15 €)

Hemmotteleva käsihoito

Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, kosteuttavan kylvyn, hoitavan naamion, käsivoiteen sekä rentouttavan hieronnan. 

Kesto 60 min.  27 €

Jalkahoidot 

Perusjalkahoito

Pehmittävä jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja loppuvoide.

Kesto 60 min. 28 €

Spa-jalkahoito

Kosteuttava jalkakylpy, kuorinta, kynsien leikkaus/viilaus, kynsinauhojen hoito, naamio, hieronta ja loppuvoide. 

Kesto n. 75 min.  35 €

Magnesium-jalkahoito

Jalat rentoutetaan aluksi magnesium-jalkakylvyssä, jossa magnesiumhiutaleet pehmittävät kovettumia ja tuo jaloille rentouden tunteen. Kylvyn jälkeen kovettumien poisto sekä kynsien leikkaus/viilaus ja kynsinauhojen hoito. Hoito päätetään rentouttavaan hierontaan magnesiumvoiteella. Hoito sopii erinomaisesti henkilöille, joilla on lihaskireyttä jaloissa, joka kärsii toistuvista lihaskrampeista ja suonenvedoista tai jos jaloissa on usein turvotusta.

Kesto n. 75 min.  39 €

Hemmotteluhoito jaloille

Pehmentävä jalkakylpy, kuorinta, naamio ja hieronta.

Kesto 45 min.  20 €

Minijalkahoito

Kosteuttava jalkakylpy, kevyt raspaus, kynsien ja kynsinauhojen hoito ja hoitovoiteen levitys.

Kesto 30 min.  15 €

Jalkahieronta 

Rentouttava hieronta jalkaterän, säären ja pohkeen alueelle.

Kesto 30 min. 20 €

Aromaattinen jalkahieronta 

Aromaattinen jalkahieronta yhdistää rentouttavan hieronnan sekä aromaterapeuttisen hoitoöljyn ja tuloksena on hemmottelevaa hoitoa jaloillesi.

Aromaattinen jalkahieronta hellii väsyneitä lihaksia, vähentää rasituksen tuntua sekä lihasjännityksiä sekä lievittää kiputiloja. Öljyvalinnasta riippuen vaikutus voi olla rentouttava, virkistävä, raikastava, jalkojen levottomuutta lievittävä tai nesteitä ja turvotusta poistava.

Hoito sisältää kuivia ja karheita jalkoja pehmittävän jalkakylvyn sekä jalkojen öljyhieronnan. 

Kesto 30 min.  30 €

Ripset ja kulmat

Ripsien värjäys  10 €

Kulmien värjäys 10 €

Kulmien värjäys ja muotoilu 18 € 

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 22 €

Brow lift - kulmien laminointi  45 € 

BROW LIFT -palvelu tarkoittaa kulmien pitkäkestoista muotoilua, jossa kulmakarvat asetellaan siten, että ne näyttävät mahdollisimman siisteiltä ja tuuheilta. Hoito toteutetaan laadukkailla LashLoversin tuotteilla. Kulmakarvojen kestomuotoilupalveluun kuuluu olennaisena osana myös kulmien värjäys. Kulmat värjätään LashLoversin valikoimiin kuuluvilla, erittäin laadukkailla Beautiful Brows -kestoväreillä. Hoito säilyy kulmissa 2-5 viikkoa. 

Hieronnat

Rentouttava klassinen hieronta

Rentouttava klassinen hieronta on oiva apu stressaantuneelle keholle ja mielelle, tai kun olet vailla hemmottelua arjen kiireiden keskellä. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, helpottaa lihasjännityksiä ja rauhoittaa. Rauhallisen ja rentouttavan hieronnan avulla unohdat arjen huolet ja olosi virkistyy ja rauhoittuu.

Hieronnan esteet:
Infektiot / kuume, laskimotukokset, pahanlaatuiset kasvaimet, hemofilia (verenvuototauti), ihosairaudet (tarttuvat, bakteerien ja sienten aiheuttamat), tuoreet vammat.

Kesto 30 min.  20 €

Kesto 45 min.  28 €

Kesto 60 min.  35 €

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on lempeä ja miellyttävä hoito, joka sopii kaiken ikäisille. Kokonaisvaltainen päähieronta on hyvin rauhoittava pään sekä niska- ja hartia-alueen hieronta. Se lievittää päänsärkyä, lihasjännityksiä, silmien rasitusta ja parantaa päänahan verenkiertoa helpottaen hius- ja päänahan ongelmia. Hoidon aikana käsitellään vaihtuvin hierontavoimakkuuksin hartiat, niska ja pään alue.

Päähieronta on stressipesua, joka vapauttaa niskan ja pään alueen kireydet poistaen muun muassa päänsäryn niin, että muukin keho rentoutuu samalla täydellisesti hoidon aikana. 

Hieronnan esteet:

Aivoverenkiertoon tai pään alueen verenkiertoon liittyvät sairaudet ja häiriöt, epilepsia, syöpä ja muut vakavat sairaudet, hyvin korkea verenpaine, tulehtuneet tai tarttuvat ihotaudit, tulehdukset hoidettavalla alueella, meneillään oleva migreeni- tai päänsärkykohtaus, kuume, tulehdussairaudet, flunssa.

Kesto 20 min. 20 €

Kesto 30 min. 30 €

Kesto 45 min. 35 €

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa hyödynnetään vesihauteessa lämmitettäviä yhdessä käsin tehtävän klassisen hieronnan kanssa. Kuumakivihieronta eli hot stone massage on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa miellyttävän lämpöisiä kiviä liu´utetaan pehmeästi keholla jolloin nämä kivet luovuttavat lämpöään syvälle lihaksiin rentouttaen koko kehon.

Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Kivien lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö kulkeutuu syvälle kudoksiin ja tämän takia kuumakivihieronta onkin yksi parhaista esim. lihasjännityksen laukaisijoista. Kuumakivihieronta vaikuttaa myös koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti; hieronnan ja lämmön yhteisvaikutuksesta veri- ja imunestekierto lisääntyy jolloin myös aineenvaihdunta tehostuu. Sopii hyvin myös palautumiseen urheilun jälkeen.  

Kuumakivihieronnan rajoitukset/esteet: lämmönsietokyky ja tunto ovat alentuneet, sydän- ja verisuonisairaus, korkea verenpaine, tulehtunut tai rikkinäinen iho. akuutti vamma, kuume/flunssa, syöpä, suonikohjut

Kesto 30 min. 35 €

Kesto 45 min. 45 €

Kesto 60 min. 55 €

Kesto 90 min. 75 €

Aromahieronta

Aromahieronnassa käytetään kasvikunnasta saatavia, hieronnan tavoitteita vahvistavia aromaattisia öljyjä. Nämä eteeriset öljyt ovat sataprosenttisen puhtaita öljyjä, orgaanisia aineita. Ne sisältävät luonnon omia kemikaaleja, jotka tasapainottavat kehon ja ihon toimintaa. Eteeriset öljyt vaikuttavat suoraan imeytymällä ihon kautta ja myös hengityksen kautta keskushermostoon ja psyykeen. Hieronta tapahtuu käsin, pehmeisiin kudoksiin kohdistuvilla, liikkuvilla, sujuvan rytmisillä ja lempeillä otteilla. Upea, rentouttava hoito, joka poistaa kehon ja mielen jännitystiloja.

Hoidon esteet: raskaus tai imettäminen, syöpä, sydänsairaudet, munuaisen vaajatoiminta, tarttuvat taudit, flunssa, kuume.

Kesto 30 min.  30 €

Kesto 45 min.  40 €

Kesto 60 min.  50 €

Kesto 90 min.  60 €

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on lempeä mutta tehokas hoitomuoto, jossa käytetään apuvälineenä erikokoisia luonnonkumisia imukuppeja osa-alueesta riippuen. Iholle levitetään aluksi hierontavoide tai -öljy, jonka jälkeen imukuppi asetetaan iholle siten, että kuppiin saadaan tarvittava alipaine. Tämän jälkeen imukuppia liu’utetaan iholla hoidettavalla alueella rauhallisesti ja järjestelmällisesti.

Miellyttävä ja rentouttava rentouttava imukuppihieronta sopii niin hemmotteluhoidoksi kuin lievittämään lihaskireyksiä tai turvotusta. Imukuppien käsin säädeltävä alipaine aktivoi tehokkaasti aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä rentouttaa ja lämmittää lihaksia. Sarjahoitona tehtävä imukuppihieronta tehoaa myös kosmeettiseen selluliittiin.

Imukuppihieronta ei sovi verenohennuslääkkeitä käyttäville, syöpää sairastaville, sydänongelmaisille tai korkeasta verenpaineesta kärsiville eikä ihorikko- tai suonikohjualueille. Imukuppihierontaa ei tehdä raskauden aikana alavatsalle ja –selälle, mutta sitä voidaan kuitenkin käyttää vaikkapa helpottamaan jalkojen turvotusta.

Kesto 30 min. 25 €

Kesto 45 min. 35 €

Kesto 60 min. 45 €

Hunajahieronta

Hunajahieronta on yksi vanhoista tiibetiläisistä hoitomuodoista. Hunaja sivellään iholle, ja sen jälkeen lihakset hierotaan hunajan kanssa pehmeiksi. Tämän jälkeen hunajaa irrotetaan iholta rytmikkäästi tassutellen. Hunaja muuttuu valkeaksi, ja ongelmattomilta alueilta se tarttuu hoitajan käsiin. Tämä vaihe tuntuu nipistelevältä ja pintaverenkierto paranee.

Kun hunaja on suurimmaksi osaksi irronnut, laitetaan hoidettavan kohdan päälle kuuma, kostea pyyhe. Lämpö vie hunajan vaikuttavia osia ihoon. Lopuksi iholta pyyhitään ylimääräinen hunaja pois ja tehdään käsitellylle alueelle kevyt ja rentouttava loppuhieronta. Hoidon jälkeen sekä iho, lihakset ja mieli tuntuvat kevyiltä ja rennoilta.

Hoidon vasta-aiheet: syöpä, sydänsairaudet, voimakas tulehdus, ihon sairaudet tai yliherkkä iho, suonikohjut, hunaja-allergia, raskaus, vaikea diabetes.

Kesto 30 min.  30 €
Kesto 45 min.  40 €

Rentoutushoito

Niska-hartiahieronta+intialainen päähieronta

Kesto 45 min. 35 €

Stressiniskahieronta

Stressiniskahieronta on rentouttava hierontahoito, joka hoitaa stressistä tai työn rasittavuudesta johtuvia niska-hartiaseudun jännitystiloja. Hieronta tehdään erikoisöljyllä, joka lämmittää lihaksia samalla rentouttaen niitä.

Stressiniskahieronta sopii erityisen hyvin esimerkiksi päätteellä työskenteleville.

Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.

Kesto 30 min.  30 €

Lämmin stressiniskahieronta (kuumilla kivillä toteutettuna)

Kesto 30 min. 33 € 

Pään, kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta

Kesto 45 min.  37 €

Sokerointi 

Kainalot  20 €

Käsivarret  25 €                                        

Bikinilinja  22 €

Sääret  32 €

Sääret ja reidet  55 €

Ylähuuli tai leuka  15 €

Hemmottelupaketit 

Rentouttava hemmotteluhoito 

Sisältää niska-hartiahieronnan, tehokosteuttavan naamion ja päähieronnan.

Kesto 45 min.  39 €

Päästä varpaisiin-hoito

Hoitoon kuuluu intialainen päähieronta, niska-hartiaseudun hieronta sekä jalkojen hieronta. 

Kesto 75 min. 60 €

Rentoutusohjaus

Yksilöohjaus kesto 45 min. 45 €

Ohjattu ryhmärentoutus omassa tilassasi (tyky-päivät, illanistujaiset jne.) 99 €

Hinnasto voimassa 31.3.2020 saakka. Muistathan peruuttaa varaamasi ajan viimeistään 24 h aikaisemmin, sillä peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50 % palvelun hinnasta.

Tervetuloa!