Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

HINNASTO 

 

KASVOHOIDOT

Kasvohoidot tehdään käyttäen laadukasta BiON-tuotesarjaa. BiON Research ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka keskittyy uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja. 

Peruskasvohoito

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus (tarvittaessa), hieronta, naamio, hoitovoide.

Kesto n. 75 min.  69 €

Ihonpuhdistus 

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide.

Kesto 60 min. 65 €

Rentouttava kasvohoito

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, hoitovoide.

Kesto 60 min. 65 €

Kiinteyttävä kasvohoito

Uudistava ja kiinteyttävä aikuisen ihon kasvohoito.  Hoito ravitsee ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Tehoseerumi kiihdyttää uusien hiussuonten muodostumista ja kollageenin tuotantoa. Iho saa uutta hehkua ja kuulautta.

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, puhdistus tarvittaessa, hieronta, tehoseerumi, hoitava ja rauhoittava naamio, kiinteyttävä ja kohottava kosteusvoide.

Kesto 60 min.  65 €

Ultraäänikasvohoito

Ultraäänellä tehtävä kasvohoito on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Ultraääni puhdistaa ihohuokoset hellävaraisen tehokkaasti sekä samalla kirkastaa ihoa. Ultraäänikasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja couperosaiholle. Hoito poistaa kuolleen solukon ihon pinnalta sekä liuottaa tukkeumat ja epäpuhtaudet jopa syvältä ihohuokosista ihoa vaurioittamatta. Ultraäänikasvohoito on täysin kivuton ja hellävarainen ja puhdistaa ihon tehokkaasti. Ultraääni kasvohoito sopii hyvin myös nuorille. 

Alkupuhdistus, syväpuhdistava ultraäänikuorinta, tehoseerumin imeytys ultraäänellä, naamio, hoitovoide.

Kesto 60 min. 65 € (sarjahoidoista -15 %)

BiON-maitohappokuorinta

BiON-maitohappokuorinnalla on mahdollista hoitaa tehokkaasti pinnallisia juonteita ja ryppyjä, lieviä aknearpia, pintakuivuutta ja hilseilyä, epätasaista ja elotonta ihon sävyä, laajentuneita ihohuokosia sekä pigmenttiläiskiä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, rauhoittavan naamion ja kosteuttavan voiteen. Pidempiaikaisten tulosten saavuttamiseksi hoitoa suositellaan tehtäväksi 3-6 kerran sarjahoitona noin kahden viikon välein. 

Kesto n. 60 min.  75 € (sarjahoidoista -15 %) 

BiON erikoiskasvohoito Hydra Glow

Kesto n. 75 min. 79 €

BiON erikoiskasvohoito Blemish Balance

Kesto n. 75 min. 79 €

Timanttihionta

Timanttihionta on ihoa uudistava, epäpuhtauksia poistava, tasoittava ja ihoa kirkastava laitehoito. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Timanttihionnalla kuoritaan mekaanisesti ihon pintaa, jolloin ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Timanttihionnassa ihoa käsitellään erilaisilla hiontapäillä, jotka nostavat alipaineen avulla ihoa hiontapäätä vasten ja näin saavat aikaan kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Iho tuntuu hoidon jälkeen pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta.

Timanttihionta soveltuu:
- samealle, paksuhkolle iholle
- epäpuhtaalle iholle
- pigmenttimuutoksiin
- arpiin
- kirkastushoitona kaikille ihotyypeille

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, rauhoittavan ja kosteuttavan naamion sekä hoitovoiteen.

Kesto 45 min. 65 € (sarjahoidoista -15 %)

 

HEMMOTTELEVAT ORIFLAME-KASVOHOIDOT

Hemmotteleva ja kirkastava kasvohoito

Hemmotteleva kasvohoito on ihana ja rentouttava hoitokokonaisuus, johon kuuluu alkupuhdistus, hellävarainen happokuorinta, kasvohieronta, naamio, seerumi ja hoitovoide. Naamion aikana rentoudut päähieronnassa. Kasvohieronnassa voidaan käyttää lisänä imukuppeja. Kasvokuppaus kiinteyttää, puhdistaa ja elävöittää kasvoja täysin luonnollisesti.

Kesto 60 min.  32 € (tutustumishinta 14.2. saakka)

Ultraäänikasvohoito

Ultraäänikasvohoito puhdistaa ihohuokoset hellävaraisen tehokkaasti sekä samalla kirkastaa ihoa. Ultraäänihoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja couperosaiholle. Hoito poistaa kuolleen solukon ihon pinnalta sekä liuottaa tukkeumat ja epäpuhtaudet jopa syvältä ihohuokosista ihoa vaurioittamatta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, syväpuhdistavan ultraäänikuorinnan, tehoseerumin imeytyksen ultraäänellä, kevyen hieronnan, syväkosteuttavan naamion, hoitovoiteen ja silmänympärysvoiteen. Halutessasi myös äänimaljarentoutus naamion vaikutusaikana.

 Kesto 60 min.  32 € (tutustumishinta 14.2. saakka)

Timanttihionta

Timanttihionta on tehokas tapa puhdistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa, ja hoito sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon, puhdistaa ihohuokosia ja näin myös hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Hoito tehdään laitteella, joka perustuu erilaisiin timanttihoitopäihin sekä säädettävään alipaineimuun. Iho tuntuu ja näyttää pehmeämmälle ja tasaisemmalla jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttikuorinnan, kosteuttavan naamion, tehoseerumin, hoitovoiteen ja silmänympärysvoiteen. Lisäksi käsien hieronta aromaattisella öljyllä/voiteella naamion vaikutusaikana. 

Kesto 45 min. 30 € (tutustumishinta 14.2. saakka)

 

KÄSIHOIDOT

Minimanikyyri

Kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, hoitovoide ja kynsiä vahvistava väritön lakkaus.

Kesto 30 min. 25 €

Käsihoito 

Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, kosteuttavan kylvyn, käsivoiteen ja hieronnan.  

Kesto 45 min.  35 € 

Hemmotteleva käsihoito

Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, kosteuttavan kylvyn, hoitavan naamion, kynsien lakkauksen, käsivoiteen sekä rentouttavan hieronnan. 

Kesto 75 min.  39 € 

 

JALKAHOIDOT

Täydellinen jalkahoito 

Kosteuttava jalkakylpy, kuorinta, kynsien leikkaus/viilaus, kynsinauhojen hoito, naamio, hieronta, kynsien lakkaus ja loppuvoide. Lakan saat kotiin mukaan.
Kesto n. 90 min. 53 €

Jalkahieronta 

Rentouttava hieronta jalkaterän, säären ja pohkeen alueelle.

Kesto 30 min. 25 €

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

Syvärentouttava hyvän olon hoito. Hoidon aikana hierotaan jalat polvista alaspäin sekä käsitellään kehon heijastepisteitä jalkaterien alueelta hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, helpottaa erilaisia jännitystiloja ja tuo rentouden tunteen. Vyöhyketerapeuttisesta hieronnasta voi saada myös helpotusta mm. unettomuuteen, päänsärkyihin sekä stressiin. Hoito sisältää rauhoittavan magnesium-jalkakylvyn. Kokonaisvaltaista hyvinvointia jalkateristä käsin!

Kesto 45 min. 40 €

 

RIPSET JA KULMAT

Ripsien värjäys  10 €

Kulmien värjäys 10 €

Kulmien värjäys ja muotoilu 18 € 

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 22 €

Brow lift - kulmien laminointi  45 €

BROW LIFT -palvelu tarkoittaa kulmien pitkäkestoista muotoilua, jossa kulmakarvat asetellaan siten, että ne näyttävät mahdollisimman siisteiltä ja tuuheilta. Hoito toteutetaan laadukkailla LashLoversin tuotteilla. Kulmakarvojen kestomuotoilupalveluun kuuluu olennaisena osana myös kulmien värjäys. Kulmat värjätään LashLoversin valikoimiin kuuluvilla, erittäin laadukkailla Beautiful Brows -kestoväreillä. Hoito säilyy kulmissa 2-5 viikkoa. 

 

HIERONNAT

Rentouttava klassinen hieronta

Rentouttava klassinen hieronta on oiva apu stressaantuneelle keholle ja mielelle, tai kun olet vailla hemmottelua arjen kiireiden keskellä. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, helpottaa lihasjännityksiä ja rauhoittaa. Rauhallisen ja rentouttavan hieronnan avulla unohdat arjen huolet ja olosi virkistyy ja rauhoittuu.

Hieronnan esteet:
Infektiot / kuume, laskimotukokset, pahanlaatuiset kasvaimet, hemofilia (verenvuototauti), ihosairaudet (tarttuvat, bakteerien ja sienten aiheuttamat), tuoreet vammat.

Kesto 30 min.  27 €

Kesto 45 min.  35 €

Kesto 60 min.  45 €

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on lempeä ja miellyttävä hoito, joka sopii kaiken ikäisille. Kokonaisvaltainen päähieronta on hyvin rauhoittava pään sekä niska- ja hartia-alueen hieronta. Se lievittää päänsärkyä, lihasjännityksiä, silmien rasitusta ja parantaa päänahan verenkiertoa helpottaen hius- ja päänahan ongelmia. Hoidon aikana käsitellään vaihtuvin hierontavoimakkuuksin hartiat, niska ja pään alue.

Päähieronta on stressipesua, joka vapauttaa niskan ja pään alueen kireydet poistaen muun muassa päänsäryn niin, että muukin keho rentoutuu samalla täydellisesti hoidon aikana. 

Hieronnan esteet:

Aivoverenkiertoon tai pään alueen verenkiertoon liittyvät sairaudet ja häiriöt, epilepsia, syöpä ja muut vakavat sairaudet, hyvin korkea verenpaine, tulehtuneet tai tarttuvat ihotaudit, tulehdukset hoidettavalla alueella, meneillään oleva migreeni- tai päänsärkykohtaus, kuume, tulehdussairaudet, flunssa.

Kesto 20 min. 20 €

Kesto 30 min. 30 €

Kesto 45 min. 35 €

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa hyödynnetään vesihauteessa lämmitettäviä yhdessä käsin tehtävän klassisen hieronnan kanssa. Kuumakivihieronta eli hot stone massage on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa miellyttävän lämpöisiä kiviä liu´utetaan pehmeästi keholla jolloin nämä kivet luovuttavat lämpöään syvälle lihaksiin rentouttaen koko kehon.

Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Kivien lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö kulkeutuu syvälle kudoksiin ja tämän takia kuumakivihieronta onkin yksi parhaista esim. lihasjännityksen laukaisijoista. Kuumakivihieronta vaikuttaa myös koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti; hieronnan ja lämmön yhteisvaikutuksesta veri- ja imunestekierto lisääntyy jolloin myös aineenvaihdunta tehostuu. Sopii hyvin myös palautumiseen urheilun jälkeen.  

Kuumakivihieronnan rajoitukset/esteet: lämmönsietokyky ja tunto ovat alentuneet, sydän- ja verisuonisairaus, korkea verenpaine, tulehtunut tai rikkinäinen iho. akuutti vamma, kuume/flunssa, syöpä, suonikohjut

Kesto 30 min. 35 €

Kesto 45 min. 45 €

Kesto 60 min. 55 €

Kesto 90 min. 79 €

Aromahieronta

Aromahieronnassa käytetään kasvikunnasta saatavia, hieronnan tavoitteita vahvistavia aromaattisia öljyjä. Nämä eteeriset öljyt ovat sataprosenttisen puhtaita öljyjä, orgaanisia aineita. Ne sisältävät luonnon omia kemikaaleja, jotka tasapainottavat kehon ja ihon toimintaa. Eteeriset öljyt vaikuttavat suoraan imeytymällä ihon kautta ja myös hengityksen kautta keskushermostoon ja psyykeen. Hieronta tapahtuu käsin, pehmeisiin kudoksiin kohdistuvilla, liikkuvilla, sujuvan rytmisillä ja lempeillä otteilla. Upea, rentouttava hoito, joka poistaa kehon ja mielen jännitystiloja.

Hoidon esteet: raskaus tai imettäminen, syöpä, sydänsairaudet, munuaisen vaajatoiminta, tarttuvat taudit, flunssa, kuume.

Kesto 30 min.  30 €

Kesto 45 min.  40 €

Kesto 60 min.  55 €

Kesto 90 min.  79 €

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on lempeä mutta tehokas hoitomuoto, jossa käytetään apuvälineenä erikokoisia luonnonkumisia imukuppeja osa-alueesta riippuen. Iholle levitetään aluksi hierontavoide tai -öljy, jonka jälkeen imukuppi asetetaan iholle siten, että kuppiin saadaan tarvittava alipaine. Tämän jälkeen imukuppia liu’utetaan iholla hoidettavalla alueella rauhallisesti ja järjestelmällisesti.

Miellyttävä ja rentouttava rentouttava imukuppihieronta sopii niin hemmotteluhoidoksi kuin lievittämään lihaskireyksiä tai turvotusta. Imukuppien käsin säädeltävä alipaine aktivoi tehokkaasti aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä rentouttaa ja lämmittää lihaksia. Sarjahoitona tehtävä imukuppihieronta tehoaa myös kosmeettiseen selluliittiin.

Imukuppihieronta ei sovi verenohennuslääkkeitä käyttäville, syöpää sairastaville, sydänongelmaisille tai korkeasta verenpaineesta kärsiville eikä ihorikko- tai suonikohjualueille. Imukuppihierontaa ei tehdä raskauden aikana alavatsalle ja –selälle, mutta sitä voidaan kuitenkin käyttää vaikkapa helpottamaan jalkojen turvotusta.

Kesto 30 min. 30 €

Kesto 45 min. 40 €

Kesto 60 min. 50 €

Hunajahieronta

Hunajahieronta on yksi vanhoista tiibetiläisistä hoitomuodoista. Hunaja sivellään iholle, ja sen jälkeen lihakset hierotaan hunajan kanssa pehmeiksi. Tämän jälkeen hunajaa irrotetaan iholta rytmikkäästi tassutellen. Hunaja muuttuu valkeaksi, ja ongelmattomilta alueilta se tarttuu hoitajan käsiin. Tämä vaihe tuntuu nipistelevältä ja pintaverenkierto paranee.

Kun hunaja on suurimmaksi osaksi irronnut, laitetaan hoidettavan kohdan päälle kuuma, kostea pyyhe. Lämpö vie hunajan vaikuttavia osia ihoon. Lopuksi iholta pyyhitään ylimääräinen hunaja pois ja tehdään käsitellylle alueelle kevyt ja rentouttava loppuhieronta. Hoidon jälkeen sekä iho, lihakset ja mieli tuntuvat kevyiltä ja rennoilta.

Hoidon vasta-aiheet: syöpä, sydänsairaudet, voimakas tulehdus, ihon sairaudet tai yliherkkä iho, suonikohjut, hunaja-allergia, raskaus, vaikea diabetes.

Kesto 30 min.  30 €
Kesto 45 min.  40 €

Rentoutushoito

Niska-hartiahieronta+intialainen päähieronta

Kesto 45 min. 40 €

Stressiniskahieronta

Stressiniskahieronta on rentouttava hierontahoito, joka hoitaa stressistä tai työn rasittavuudesta johtuvia niska-hartiaseudun jännitystiloja. Hieronta tehdään erikoisöljyllä, joka lämmittää lihaksia samalla rentouttaen niitä.

Stressiniskahieronta sopii erityisen hyvin esimerkiksi päätteellä työskenteleville.

Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.

Kesto 30 min.  30 €

 

 ÄÄNIMALJAHOIDOT

Äänimaljahoito on syvärentouttava menetelmä, jossa soivien kulhojen äänet sekä lempeä värähtely vievät hoidettavan lempeän rauhalliseen ja rentoutuneeseen tilaan. Vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Maljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea ja aistia kehossamme. Äänimaljahoito hellii ihanan lempeästi kehoa, mieltä ja sielua.

Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat mm. verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, stressihormonitason laskeminen, unen laadun paraneminen, levollisuuden tunne, energian lisääntyminen, omien voimavarojen ja keskittymiskyvyn lisääntyminen, sekä oppimisen ja luovuuden kehittyminen. Hoito sopii rentoutumista ja rauhoittumista kaipaaville ja on erinomainen univaikeuksista tai stressistä kärsiville.

Hoidon aikana makaat vaatteet päällä viltin alla, rauhallisessa tilassa ja syvennyt kuuntelemaan ja tuntemaan maljojen rauhoittavaa ääntä ja värähtelyä.

Hoidon esteet: kuume, flunssa, syöpä, sydämentahdistin, raskauden ensimmäinen kolmannes.

Äänimaljahoito 60 min.  55 €

Äänimaljahoito 30 min.  30 €

Sopii hyvin äänimaljahoitoon tutustumiseen tai pikarentoutukseen. 

Äänimaljarentoutus kahdelle 60 min.  70 €

Hoito tapahtuu lattialla omalla joogamatolla tai muulla alustalla.

Äänimaljarentoutus pienryhmälle (max 5 henk.) 60 min.  25 €/osallistuja

 

REIKI-ENERGIAHOITO

Reiki on ikivanha japanilainen hoitomuoto, joka luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapainoon sekä puhdistaa ja avaa mahdollisia energiatukoksia.
Reiki on ns. kosketushoitoa ja energiaa välitetään asiakkaaseen käsillä. Reikienergia hakeutuu aina sinne, missä sitä eniten tarvitaan, ja määräytyy juuri sillä voimalla, mitä hoidettava on valmis vastaanottamaan.
Reikihoidon aikana jotkut saattavat nähdä värejä, tuntea kuumotusta tai viileää ja jotkut saattavat nukahtaa hoidon aikana. Myös tunteet voivat nousta pintaan. Reiki on hyvin puhdistavaa niin henkisesti kuin fyysistestikin, ja hoidon jälkeen onkin hyvä juoda runsaasti vettä, jotta kuona-aineet poistuvat kehosta. Hoidon jälkeen olosi on todella rentoutunut ja rauhallinen.

Kesto 60 min.  59 €

 

SOKEROINTI

Kainalot  20 €

Käsivarret  25 €                                        

Bikinilinja  22 €

Sääret  32 €

Sääret ja reidet  55 €

Ylähuuli tai leuka  15 €

 

HOITOPAKETIT

Aromaattinen hemmotteluhoito

Hoito aloitetaan selän alueen aromahieronnalla. Öljyvalinta tehdään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hieronnan jälkeen hoito jatkuu jalkojen hemmottelulla (puhdistava ja virkistävä kylpy, kuorinta ja hieronta eteerisellä öljyllä).

Kesto 60 min. 69 € 

Rentouttava hemmotteluhoito 

Hoito aloitetaan ihanalla syvärentouttavalla stressiniskahieronnalla. Hieronta hoitaa niska-hartiaseudun jännityksiä ja tuo rentouden tunteen. Hoito jatkuu rentouttavalla kasvohoidolla. Se sisältää pintapuhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan, ihoa kosteuttavan ja rauhoittavan naamion, lyhyen hieronnan sekä loppuvoiteen.

Kesto 75 min. 79 €

Lämmin hemmotteluhoito 

Selän kuumakivihieronta sekä pikakasvohoito. Tämä ihana hoitokokonaisuus aloitetaan rentouttavalla 30 min selän kuumakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen jatketaan 30 min kasvohoidolla, johon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, naamio sekä hoitovoide. Tuotteet valitaan ihotyypillesi sopiviksi. Voit halutessasi nauttia kasvohoidosta lämpimällä hoitopedillä.

Kesto 60 min.  69 €

Päästä varpaisiin-hoito

Hoitoon kuuluu intialainen päähieronta, niska-hartiaseudun hieronta sekä jalkojen hieronta. 

Kesto 75 min. 69 €

Jalkojen rentoutushetki

Hoito sisältää magnesium-jalkakylvyn sekä vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan. Magnesium-jalkakylpy ja hieronta on kokonaisvaltaisesti rauhoittava hoito jaloille. Jalkakylpy virkistää väsyneitä ja turvonneita jalkoja mm. treenien, matkustamisen tai seisoma-asennossa vietetyn työpäivän jälkeen. Magnesium-hiutaleiden rentouttava vaikutus voi myös auttaa nukkumaan yöt levollisesti. Kylvyn jälkeen rentouttava vyöhyketerapeuttinen hieronta hemmottelee jalkoja ja tekee askeleesta kevyen. Hoitoon voidaan sisällyttää myös hermoratahierontaa ja lymfaattista hierontaa.

Kesto 60 min.  69 €

Syvärentouttava hoitopaketti

Hoito aloitetaan selän kuumakivihieronnalla. Lämpö ja hieronta hoitaa selän jännityksiä ja tuo rentouden tunteen. Hoito jatkuu ihanalla päähieronnalla joka tuo levollisuutta ja hyvää oloa koko kehoon. Hoito päättyy syvärentouttavaan äänimaljahoitoon jossa keho ja mieli lepää. Tämä on erittäin kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokonaisuus. 

Kesto 105 min.  79 €

 

LIFE COACHING-VALMENNUS

Life Coaching on ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti edistävää elämäntaidon valmennusta. Life Coaching  on ratkaisukeskeinen toimintamuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa. Sitä voidaan käyttää yksityiselämän alueilla (life coaching) tai työelämässä ja organisaatioissa (business coaching). Valmennus  auttaa selkeyttämään ja kirkastamaan ajattelua ja tavoitteita, löytämään strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi sekä vahvistamaan voimavaroja niin että tavoitteet saavutetaan.

Valmennusta voidaan hyödyntää mm. itsetunnon vahvistamiseen, ihmissuhteiden kehittämiseen, ajanhallinnan kehittämiseen, työtyytyväisyyden lisäämiseen, unelmien selkeyttämiseen, vuorovaikutustaitojen kohentamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Valmennuksen avulla voidaan opetella rentoutumisen keinoja, päästämään irti menneestä ja haitallisista uskomuksista sekä löytämään mielenrauhaa elämäänsä.

Valmennus on aina asiakaslähtöistä. Valmentaja ei neuvo eikä arvostele, vaan auttaa erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla valmennettavaa oivaltamaan olennaisen ja löytämään tarvittavat ratkaisut itse. Valmennukseen voi kuulua erilaisia toiminnallisia menetelmiä, kuten roolinvaihtotehtäviä, visuaalisia harjoituksia, rentoutumisharjoituksia, luovia harjoituksia kuten kirjoitus- ja piirrustustehtäviä sekä erilaisia kartoituksia ja analyysejä.

 

Tutustumistapaaminen 20 min.  maksuton

Tutustumistapaaminen Zoom-sovelluksen kautta.

Life Coach-valmennus (opiskelijahinta) lähi- tai etätapaamisina

Kesto 60 min.  30 €

 

RENTOUTUSOHJAUS

Yksilöohjaus kesto 45 min. 45 €

Hinnasto voimassa 31.3.2021 saakka. Muistathan peruuttaa varaamasi ajan viimeistään 24 h aikaisemmin, sillä peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50 % palvelun hinnasta.

Tervetuloa!