Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ORIFLAME 

 

Hoitolassa on saatavilla valikoima hemmottelevia Oriflame-tuotteita. Voit ostaa itsellesi tai lahjaksi mm. kylpytuotteita, hiusnaamioita, ihania saippuoita ja muuta mukavaa. Kaikkia valikoimassa olevia tuotteita voit tilata kätevästi verkkokaupan kautta. 

VERKKOKAUPPAAN TÄSTÄ

Verkkokaupan kanta-asiakkuus kannattaa, sillä pääset heti ensimmäisestä tilauksestasi nauttimaan ihanista eduista. Jokainen uusi kanta-asiakas saa lahjaksi kätevän sivellinkotelon ja 3 erilaista meikkisivellintä. Sivellinkotelo ja siveltimet liittyvät ensimmäiseen tilaukseen. Lisäksi kanta-asiakas saa toisen tilauksensa mukana legendaarisen Tender Care –voiteen kaupan päälle.

Ostaminen on helppoa: 

  • Valitse tuotteet ostoskoriin, rekisteröidy kanta-asiakkaaksi ja saat hyviä etuja.
  • Kanta-asiakkaana keräät kaikista ostoksistasi bonuspisteitä, joilla voit lunastaa ilmaisia tuotteita.
  • Kanta-asiakkaaksi liittyminen on veloituksetonta.
  • Kanta-asiakkaalle toimituskulut ovat 0 €, kun tilaus on vähintään 50 €.
  • Tuotteilla on 100% tyytyväisyystakuu.
  • Kanta-asiakkaana pääset osallistumaan erityisesti asiakkaille tarkoitettuihin kampanjoihin.
  • Tilaa myös uutiskirje ja saat tietoa tuotteista sekä ajankohtaisista tarjouksista ja asiakaskampanjoista.

Tervetuloa mukaan Oriflameen

Oletko kiinnostunut kauneudesta ja hyvinvoinnista? Olet tervetullut mukaan Oriflameen työskentelemään kanssani kaikkien ihanien tuotteiden parissa ♥ Voimakkaassa kasvussa oleva Oriflame-yhteisömme tarjoaa sinulle ihanien kosmetiikka- ja hyvinvointituotteiden lisäksi mahdollisuuden lisätuloihin, nykyaikaiset digitaaliset työkalut, koulutuksen, oman verkkokaupan, tsemppaavan yhteisön ja paljon muuta. 

Oriflame Brand Partnerina saat omat tuotteesi 20-30 % edullisemmin ja monia muita ihania etuja. Sinun ei kuitenkaan tarvitse sitoutua myymään tuotteita vaan voit esimerkiksi ostaa niitä omaan ja perheen käyttöön.

Sinun ei tarvitse aloittaessasi olla alan ammattilainen, vaan edetään ja opitaan yhdessä. Saat minulta tarvitsemasi tuen ja kannustuksen. Oriflamessa olet oma pomosi, hallitset itse omaa ajankäyttöäsi sekä ansaitset lisätuloja. Juuri nyt Oriflamella on mahtava kampanja uusille Brand Partnereille, aloitusmaksu on vain 19 € (norm. 39 €).

Lue lisää toiminnasta: https://fi.oriflame.com/business-opportunity?store=piiakiiveri

Jos sinulle heräsi kiinnostus Oriflame-työtä kohtaan niin jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin lähetän sinulle infopaketin sähköpostitse. 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Asetelma, Paperi, Ei Ihminen, Työpöydän Tausta, Kukat