Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PALAUTE 

Millaista palvelua sait? Lähditkö kotiin hymy huulilla? Petyitkö? 

Annathan palautetta, niin osaan palvella sinua paremmin ja kehittää palveluitani. Palautteen voit jättää nimettömänä, mutta jos toivot yhteydenottoa niin täytäthän yhteystietosi. Kiitos! ♥ 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

OSA SAAMISTANI PALAUTTEISTA:

"Kiireisen päivän keskellä,pysähtyminen ja rentouttava niska/hartia hieronta oli paikallaan.Suosittelen lämpimästi myös intialaista päähierontaa kaikille jotka kaipaavat hemmottelua arkeen! Tykkäsin❤"

 

"Oli ihana hieronta. Sinun käsittelyssä tuntu että mihinkään ei ole kiire ja sait minut rentoutumaan kunnolla vaikka ympäriltä kuului ääniä. Sinulla on napakat otteet ja tiedät mitä teet. Pidät myös asiakkaista hyvää huolta, voin hyvillä mielin suositella sinua muillekkin. Oloni on hyvin rento vieläkin :)  "

 

"Todella ihana niska-hartiahieronta ja intialainen päähieronta, kyllä rentoutti. Hieronnassa juuri sopiva voimakkuus, tuntui hyvältä eikä tehnyt kipeää. Muutenkin todella hyvin asiakas otettiin huomioon, varmistelit ettei ole kylmä ja valaistus sopiva. Rentouttava musiikki taustalla myös + todellakin suosittelen muillekin. "

 

"Kävin rentoutushoidossa. Eli niska-hartia hieronta ja intialainen päähieronta. Hoito oli kyllä oikein rentouttava. Olisin kuitenkin toivonut napakampaa hierontaotetta. Ei tuntunut jumissa oleville lihaksille riittävän voimakkaalta hieronta. Intiailainen päähieronta oli aivan ihana! Voisiko sitä jotenkin tehdä niin että voisi pitkällään olla ja rentoutua siten vielä paremmin? Mutta kaikenkaikkiaan oikein rauhoittava ja rentouttaa hetki oli! Kiitos."

 

"Rankan ja kiireisen työviikon päätteeksi rentoutushoito (niska-hartiahieronta ja intialainen päänhieronta) tuli enemmän kuin tarpeeseen. 
Tykkäsin todella paljon. Otteet oli sopivan lempeät ja pehmeät, juurikin rentouttavat. Siihen hetkeen ei olisi kaivannutkaan mitään kovia otteita, jotka olisivat ehkä jäykistäneet hartiaseutua entistä enemmän.  
Tiiloja pitää vielä myös kehua, todella viihtyisän huoneen olet sisustanut ❤️  Kiitos!"

 

"Kävin aromahieronnassa, todella rentouttava kokemus. Laventelista en erityisemmin tykkää tuoksuna mutta nyt sitä oli sopivasti, pienenä annoksena. Jo hieronnassa tuli todella rento olo, ajan ja paikan taju hävisi, ei ollut kiire mihinkään. Ja koko loppuillan oli hyvä ja rauhoittunut olo. Ja ne seuraavan yön unet, niin sikeästi en ollut aikoihin nukkunut. Suosittelen lämpimästi. "

 

"Imukuppihieronta kokeilussa. Hieman jännitti mitä se pitää sisällään kun ei ollut aiempaa tietoa mistään tuollaisista. Imukupit iholla tuntuivat mielenkiintoisilta, se alipaine. Hieronnan jälkeen erittäin lämmin olo, joka kesti pitkään selässä, tuntui hyvältä tällaiselle vilukissalle. Todella hyvin Piia kertoi mitä tekee milloinkin ja muisti kysellä miltä tuntuu asiakkaasta. Suosittelen. "

 

"Jalkahieronnassa löytyi hyviä kipupisteitä jalkapohjista, jotka aukesivat hyvin. Jaloista tuli mukavan kevyen tuntuiset loppupäiväksi. Todella hyvä rentoutumishetki. Hieronta oikealla lujuudella, herkästi kutiavana aina pelottaa jos hieroja kutittelee jalkapohjia, niin ei käynyt. "

 

"Olen käynyt useita kertoja erilaisissa hierontahoidoissa ja saanut aina Piialta erinomaista palvelua. On ollut todella ystävällistä, rentouttavaa,oloani parantavaa hoitoa.Hieronnan jälkeen olen nukkunut aina seuraavan yön paremmin ja pitempään, varsinkin aromahieronta oli tehokas unilääke.Hieronnalla on varmaankin ollut vaikutus pitkään jatkuneen stressin lieventymiseen ainakin jonkin aikaa.Imukuppihieronta oli yllättävän miellyttävää. Olen lähtenyt hoidosta aina niin sanotusti jalat keveämpänä ja mieli virkeämpänä, kiitos siitä Piialle."

 

"Kävimme mieheni kanssa hieronnassa. Nyt molemmilla on olo rento ja mieskin on tyytyväinen kun selän jumituksia on hierottu kunnolla. Suositellaan kaikille!"

 

"Kyllä sai taas selän jumitukset kyytiä tämän päivän hieronnassa! Voin suositella lämpimästi."