Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 PALVELUT

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on lempeä ja miellyttävä hoito, joka sopii kaiken ikäisille. Kokonaisvaltainen päähieronta on hyvin rauhoittava pään sekä niska- ja hartia-alueen hieronta. Se lievittää päänsärkyä, lihasjännityksiä, silmien rasitusta ja parantaa päänahan verenkiertoa helpottaen hius- ja päänahan ongelmia. Hoidon aikana käsitellään vaihtuvin hierontavoimakkuuksin hartiat,  niska ja pään alue.

Päähieronta on stressipesua, joka vapauttaa niskan ja pään alueen kireydet poistaen muun muassa päänsäryn niin, että muukin keho rentoutuu samalla täydellisesti hoidon aikana.

Hieronnan esteet:

 • Aivoverenkiertoon tai pään alueen verenkiertoon liittyvät sairaudet ja häiriöt
 • Epilepsia
 • Valtimonkovettumatauti
 • Syöpä ja muut vakavat sairaudet
 • Hyvin korkea tai hyvin matala verenpaine
 • Tulehtuneet tai tarttuvat ihotaudit, avovammat, tulehdukset tms. hoidettavala alueella
 • Meneillään oleva migreeni- tai päänsärkykohtaus
 • Kuume
 • Tulehdussairaudet
 • Flunssa

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on lempeä mutta tehokas hoitomuoto, jossa käytetään apuvälineenä erikokoisia luonnonkumisia imukuppeja osa-alueesta riippuen. Iholle levitetään aluksi hierontavoide tai -öljy, jonka jälkeen imukuppi asetetaan iholle siten, että kuppiin saadaan tarvittava alipaine. Tämän jälkeen imukuppia liu’utetaan iholla hoidettavalla alueella rauhallisesti ja järjestelmällisesti.

Miellyttävä ja rentouttava rentouttava imukuppihieronta sopii niin hemmotteluhoidoksi kuin lievittämään lihaskireyksiä tai turvotusta. Imukuppien käsin säädeltävä alipaine aktivoi tehokkaasti aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä rentouttaa ja lämmittää lihaksia. Sarjahoitona tehtävä imukuppihieronta tehoaa myös kosmeettiseen selluliittiin. 

Imukuppihieronta ei sovi verenohennuslääkkeitä käyttäville, syöpää sairastaville, sydänongelmaisille tai korkeasta verenpaineesta kärsiville eikä ihorikko- tai suonikohjualueille. Imukuppihierontaa ei tehdä raskauden aikana alavatsalle ja –selälle, mutta sitä voidaan kuitenkin käyttää vaikkapa helpottamaan jalkojen turvotusta. 

Kuumakivihieronta 

Kuumakivihieronnassa hyödynnetään vesihauteessa lämmitettäviä yhdessä käsin tehtävän klassisen hieronnan kanssa. Kuumakivihieronta eli hot stone massage on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa miellyttävän lämpöisiä kiviä liu´utetaan pehmeästi keholla jolloin nämä kivet luovuttavat lämpöään syvälle lihaksiin rentouttaen koko kehon.

Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Kivien lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö kulkeutuu syvälle kudoksiin ja tämän takia kuumakivihieronta onkin yksi parhaista esim. lihasjännityksen laukaisijoista. Kuumakivihieronta vaikuttaa myös koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti; hieronnan ja lämmön yhteisvaikutuksesta veri- ja imunestekierto lisääntyy jolloin myös aineenvaihdunta tehostuu. Sopii hyvin myös palautumiseen urheilun jälkeen.

Kuumakivihieronnan rajoitukset/esteet:

- lämmönsietokyky ja tunto ovat alentuneet
- diabetes
- sydän- ja verisuonisairaus
- korkea verenpaine
- tulehtunut tai rikkinäinen iho
- akuutti vamma
- kuume, flunssa
- syöpä
- suonikohjut

Hunajahieronta

Hunajahieronta on yksi vanhoista tiibetiläisistä hoitomuodoista. Hunaja sivellään iholle, ja sen jälkeen lihakset hierotaan hunajan kanssa pehmeiksi. Tämän jälkeen hunajaa irrotetaan iholta rytmikkäästi tassutellen. Hunaja muuttuu valkeaksi, ja ongelmattomilta alueilta se tarttuu hoitajan käsiin. Tämä vaihe tuntuu nipistelevältä ja pintaverenkierto paranee.

Kun hunaja on suurimmaksi osaksi irronnut, laitetaan hoidettavan kohdan päälle kuuma, kostea pyyhe. Lämpö vie hunajan vaikuttavia osia ihoon. Lopuksi iholta pyyhitään ylimääräinen hunaja pois ja tehdään käsitellylle alueelle kevyt ja rentouttava loppuhieronta. Hoidon jälkeen sekä iho, lihakset ja mieli tuntuvat kevyiltä ja rennoilta.

Hoidon vasta-aiheet: syöpä, sydänsairaudet, voimakas tulehdus, ihon sairaudet tai yliherkkä iho, suonikohjut, hunaja-allergia, raskaus, vaikea diabetes.

Rentouttava klassinen hieronta

Rentouttava klassinen hieronta on oiva apu stressaantuneelle keholle ja mielelle, tai kun olet vailla hemmottelua arjen kiireiden keskellä. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, helpottaa lihasjännityksiä ja rauhoittaa. Rauhallisen ja rentouttavan hieronnan avulla unohdat arjen huolet ja olosi virkistyy ja rauhoittuu.

Hieronnan esteet:

Infektiot / kuume, laskimotukokset, pahanlaatuiset kasvaimet, hemofilia (verenvuototauti), ihosairaudet (tarttuvat, bakteerien ja sienten aiheuttamat), tuoreet vammat.

Stressiniskahieronta

Stressiniskahieronta on rentouttava hierontahoito, joka hoitaa stressistä tai työn rasittavuudesta johtuvia niska-hartiaseudun jännitystiloja. Hieronta tehdään erikoisöljyllä, joka lämmittää lihaksia samalla rentouttaen niitä.

StressinIskahieronnan kesto on 30 minuuttia ja se sopii erityisen hyvin esimerkiksi päätteellä työskenteleville.

Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.

Rentoutushoito

Sisältää niska-hartiahieronnan ja intialaisen päähieronnan. Hoidon kesto 45 min tai 60 min.

Aromahieronta

Aromahieronnassa käytetään kasvikunnasta saatavia, hieronnan tavoitteita vahvistavia aromaattisia öljyjä. Nämä eteeriset öljyt ovat sataprosenttisen puhtaita öljyjä, orgaanisia aineita. Ne sisältävät luonnon omia kemikaaleja, jotka tasapainottavat kehon ja ihon toimintaa. Eteeriset öljyt vaikuttavat suoraan imeytymällä ihon kautta ja myös hengityksen kautta keskushermostoon ja psyykeen. Hieronta tapahtuu käsin, pehmeisiin kudoksiin kohdistuvilla, liikkuvilla, sujuvan rytmisillä ja lempeillä otteilla. Upea, rentouttava hoito, joka poistaa kehon ja mielen jännitystiloja.

Kontraindikaatiot (vasta-aiheet):

 • raskaus tai imettäminen
 • syöpä
 • sydänsairaudet
 • munuaisen vaajatoiminta
 • tarttuvat taudit
 • flunssa
 • kuume
 • turvonneet imusolmukkeet
 • matala verenpaine

 

Brow Lift - kulmakarvojen laminointi

BROW LIFT -palvelu tarkoittaa kulmien pitkäkestoista muotoilua, jossa kulmakarvat asetellaan siten, että ne näyttävät mahdollisimman siisteiltä ja tuuheilta. Hoito toteutetaan laadukkailla LashLoversin tuotteilla. Kulmakarvojen kestomuotoilupalveluun kuuluu olennaisena osana myös kulmien värjäys. Kulmat värjätään LashLoversin valikoimiin kuuluvilla, erittäin laadukkailla Beautiful Brows -kestoväreillä. Hoito säilyy kulmissa 2-5 viikkoa. 

 

Parafiinikäsihoito

Parafiinikäsihoito on tehokas erikoishoito käsille, joka tekee käsistä pehmeät ja sileät. Ihoa ravitseva lämmin parafiini syväkosteuttaa, parantaa ihon aineenvaihduntaa ja rentouttaa tehokkaasti.   Monilla lämpö auttaa myös kipeisiin niveliin, lihaksiin ja se soveltuu hyvin myös reumaatikoille. Voidaan yhdistää kaikkiin hoitoihin. 

Sisältö:

 • Kuorinta, joka parantaa hoitavien aineiden imeytymistä
 • Ihon ja kynsinauhojen kosteutus
 • Kosteuttava ja ihoa hoitava parafiininaamio
 • Hieronta

Magnesium-jalkakylpy ja jalkojen hieronta

Magnesium-jalkakylpy ja hieronta on kokonaisvaltaisesti rauhoittava hoito jaloille. Jalkakylpy virkistää väsyneitä ja turvonneita jalkoja mm. treenien, matkustamisen tai seisoma-asennossa vietetyn työpäivän jälkeen. Magnesium-hiutaleiden rentouttava vaikutus voi myös auttaa nukkumaan yöt levollisesti. Kylvyn jälkeen rentouttava hieronta hemmottelee jalkoja ja tekee askeleesta kevyen.

Hoidon päätteeksi voit nauttia ihanan palauttavan mineraalijuoman mikä tehostaa kylvyn ja hieronnan vaikutusta. Hemmottelua ja hyvinvointia jaloillesi.

Sokerointi 

Sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka karvanpoiston lisäksi hoitaa ihoa kevyesti kuorien, jättäen ihon pehmeäksi. Sopii kaikille ihotyypeille.
Sokerointi on hygieeninen tapa poistaa karvat, sillä jokaiselle asiakkaalle otetaan aina uusi puhdas sokeri, eikä käytettyä sokeria koskaan käytetä uudelleen. Ennen sokerointia iho puhdistetaan ja sokeroinnin aikana iholla käytetään puuteria, joka vähentää ihoärsytystä ja helpottaa sokerointia. Sokeroinnin lopuksi iholle levitetään rauhoittava voide. Tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, vegaaneja, hajusteettomia, eivätkä sisällä sitruunaa.

Ravintovalmennus

Ravinnolla on merkittävä osuus hyvään oloon ja terveyteen. Terveellisellä ja monipuolisella ruokavaliolla parannat suorituskykyä sekä arjessa että urheilussa. Terveellisen ruokavalion ei tarvitse olla vakavaa ja nautinnoista kieltäytymistä. Ravintovalmennuksen tavoitteena on luoda pohja uudelle ruokavaliolle loppuiäksi. Ravintovalmennuksen avulla laitat ravitsemukselliset asiat kuntoon ja varmistat, että ravitsemuksesi tukee kehitystäsi, hyvinvointiasi ja terveyttäsi! Ravintovalmennus voidaan toteuttaa yksilöille, pareille, perheille tai ryhmille. 

Ravintovalmennuksen avulla:

 •  Opit hillitsemään mielitekoja ja syömiskäyttäytymistäsi hallitsevia tekijöitä
 •  Opit tulkitsemaan elintarvikkeiden tuoteselosteita
 •  Saat apua painonhallintaan
 •  Tunnet uudenlaista energisyyttä
 •  Saat apua liikkumiseen ja palautumiseen

Reikihoito

Reiki-energiahoito on hyvin lempeä hoitomuoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Energiahoito pyrkii tasapainottamaan kehoa ja mieltä sekä auttamaan rauhoittumisessa tuoden hyväksyvää läsnäoloa keholle ja mielelle. Reiki vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia ja antamalla hoidettavalle lisää energiaa ja tasapainottaa kehon omia energioita.

Energiahoito voi aktivoida, syvärentouttaa sekä rauhoittaa kehoa ja mieltä. Hoito voi helpottaa stressiä ja ahdistusta, lievittää väsymystä ja uupumusta sekä lieventää kipuja. Usein energiahoito antaa hoidettavan keholle ja mielelle juuri sitä, mitä hän sillä hetkellä tarvitsee. Energiahoito tuntuu usein hoidettavan esimerkiksi lämpönä tai energian virtauksena kehossa.

Soita tai laita minulle viestiä jos haluat varata ajan energiahoitoon. Se ei ole varattavissa sähköisessä ajanvarauksessa.

Rentoutusohjaus

Ohjattu rentoutus on kokonaisvaltaisesti rentouttava, rauhoittava ja palauttava harjoitus. Siinä yhdistyvät mm. tietoinen läsnäolo, hengitys- ja meditaatioharjoitukset, lempeät ja rauhoittavat joogaliikkeet sekä syvärentoutuminen. Rentoutusohjaus sopii sinulle, joka kaipaat työkaluja rentoutumiseen ja rauhoittumiseen, hengityksesi huomioimiseen, itsesi kuunteluun ja stressitasojen alentamiseen. Rentoutuksen jälkeen olosi on levollinen, uudistunut ja voimaantunut.

Soita tai laita minulle viestiä jos haluat varata ajan rentoutusohjaukseen. Se ei ole varattavissa sähköisessä ajanvarauksessa.