Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TIIMI

Oletko kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, terveydestä ja kauneudesta? Haluatko lisäansioita tai uuden uran? Haluatko uutta inspiraatiota ja innostusta elämääsi? Tai haluaisitko energisiä, kannustavia ja positiivisiä ihmisiä ympärillesi? Tule mukaan tiimiini toimimaan FitLine-tuotteiden parissa ja kehittymään alan osaajaksi. Tiimissäni saat olla juuri sellainen persoona kuin olet. Iloisesta, avoimesta ja huumorintajuisesta asenteesta on sinulle erittäin paljon hyötyä. Työtä tehdään hymyssä suin! 

Sinun ei tarvitse olla hyvinvointialan ammattilainen, kokemuksen karttuessa opit ja kehityt hyvinvoinnin timantiksi. Tiimin sisäisiä koulutuksia on jatkuvasti sekä saat sataprosenttisen tuen työssäsi. Tässä työssä jokaisella on mahdollisuus onnistua ja voit tehdä työtä sinulle sopivalla tavalla ja aikataululla. 

Sinulla on mahdollisuus tehdä joko pientä lisäansiota tai muuttaa elämäsi kokonaan. Oma työpanoksesi on itsestäsi kiinni. Tätä työtä voit tehdä omaan tahtiin päätyön tai opiskelun ohessa. Työ ei ole sijaintiin sidottu, voit tehdä työtä missä päin maailmaa tahansa. Käytännön työ on itsenäistä jälleenmyyntityötä laadukkaiden ravintolisien ja kosmetiikkatuotteiden parissa. Vaikka työ on itsenäistä, niin se ei ole yksinäistä.

Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, niin jätäthän alle yhteystietosi. Olen sinuun yhteydessä, ja kerron sinulle miten minä teen FitLine-työtä ja miten sinäkin voisit tehdä sitä.

Tervetuloa mukaan! ♥ 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.