Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

UUTISET JA VINKIT

 

Joululahjavinkki jalkojen hemmotteluun

Lisätty 03.11.2019

Täydellinen joululahjavinkki jalkojen hellimiseen: Magnesium-jalkakylpy hieronnalla sekä Alviana kovettumavoide Echinacea 50ml yhteishintaan 30 €. 

Magnesium-jalkakylpy ja hieronta on kokonaisvaltaisesti rauhoittava hoito jaloille. Jalkakylpy virkistää väsyneitä ja turvonneita jalkoja mm. treenien, matkustamisen tai seisoma-asennossa vietetyn työpäivän jälkeen. Magnesium-hiutaleiden rentouttava vaikutus voi myös auttaa nukkumaan yöt levollisesti. Kylvyn jälkeen rentouttava hieronta hemmottelee jalkoja ja tekee askeleesta kevyen.

Hoidon päätteeksi voit nauttia ihanan palauttavan mineraalijuoman mikä tehostaa kylvyn ja hieronnan vaikutusta. 

Alviana Kovettumavoide Echinacea hoitaa jalkojen rosoista ja karheaa ihoa tehokkaasti punahattu-uutteen avulla. Intensiivinen voide tekee ihosta huomattavasti kimmoisamman ja pehmeämmän. Alviana Kovettumavoide sopii jalkojen lisäksi myös käsille, kyynärpäille ja polville. Tehokas ja luonnollinen kovettumien pehmittäjä! Vegaanituote.

 

Lue kokonaan »

Upea termospullo veloituksetta

Lisätty 02.11.2019

Ostaessasi marraskuun aikana FitLine-tuotteita verkkokaupastani tai suoraan minulta yli sadan euron arvosta, saat lahjaksi kätevän termospullon.

Termospullo pitää juomasi kylmänä tai kuumana ja vielä näyttääkin upealta!

Verkkokauppaan pääset suoraaan Verkkokauppa-sivun kautta. Kysy minulta lisätietoa jos sinulle herää kysymyksiä tuotteista. 

Lue kokonaan »

Lahjavinkki isälle

Lisätty 28.10.2019

EKOPHARMA MEN SILMÄNYMPÄRYSVOIDE 15ML

Kevyt silmänympärysvoide kosteuttaa ja virkistää silmänympärysihoa. Sisältää ihoa virkistävää kofeiinia, kosteuttavaa glyseriiniä sekä ihoa hoitavaa avokadoöljyä. A- ja C-vitamiinirikas kuusenkerkkä suojaa ja energisoi ihoa yhdessä puolukkauutteen kanssa. Hinta 20 €. Vain parasta isälle ♥

 

Lue kokonaan »

Upea uutuus - Hydrating Shot-Mask

Lisätty 04.10.2019

29.9. lanseerattiin FitLinen huikea uutuustuote, tehokosteuttava kankainen kasvonaamio. Tästä tuotteesta tulee varmasti yhtä suosittu kuin kollageenijuoma Beautysta! Naamio kosteuttaa ja raikastaa ihoa tehokkaasti, lisää ihon kimmoisuutta, tasoittaa ihon väriä ja hellii ihoa pitkävaikutteisesti. Sillä on vahva anti-aging vaikutus. Tuote on säilöntäaineeton ja vegaaninen, ympäristöystävällinen ja biohajoava.


Testiryhmän tuloksia:
”Iho on kuulaampi”
”Iho tuntuu täydellisesti kosteutetulta”
”Ryppyni ovat vähentyneet”


Tuote myydään neljän kappaleen pakkauksessa. Hinta 56,90 €. Lue lisää tästä uskomattomattoman ihanasta tuotteesta täältä: Hydrating Shot Mask.

Lue kokonaan »

Lempeän luonnollinen puhdistuskuuri

Lisätty 03.10.2019

Haluatko voida paremmin, saada kevyemmän olon tai oppia syömään terveellisemmin? Onko energiasi vähissä? Vaivaako makeanhimo? Sytytä aineenvaihduntasi ja tule mukaan kolmen viikon luonnolliselle puhdistuskuurille kohti energistä ja tasapainoista oloa. Saat iloa ja energiaa oloon, tehoa aineenvaihduntaan sekä motivaatiota muutokseen.
Puhdistuskuurin tarkoituksena on antaa tehokas startti kohti terveellisempää ja kevyempää elämää. Kolmen viikon aikana syöt terveellisesti, värikkäästi, monipuolisesti ja ravitsevasti. Ruokavalio-ohjelmassa on reilusti kasviksia, marjoja ja kehon puhdistumista tukevia ruoka-aineita. Ruokavalio on selkeä ja monipuolinen, ja toimii hyvänä pohjana terveellisen syömisen omaksumisessa ja auttaa sinua kohti pysyvää muutosta. Nälkää et tule näkemään vaan voit syödä kaloreita laskematta.

Hinta 45 €, sisältää yhden tapaamisen, selkeät ruokavalio-ohjeet, liikuntaohjeet, mittaukset halutessasi sekä valmentajan sähköpostituen.
Ota yhteyttä ja olet jo askeleen lähempänä iloista, energistä, tasapainoista ja hyvää oloa. Onnistutaan yhdessä!

Lue kokonaan »

Lokakuun huippuetu

Lisätty 25.09.2019

Hyvinvointia vuoden jokaiseen päivään ♥ Fitline Optimaalisetti on kaiken perusta ja se takaa elintärkeiden vitamiinien, kivennäis- ja hivenaineiden saannin päivittäin. Setin tuotteet ovat Basics, Activize ja Restorate.

FitLine Basics: Ravintolisä, joka sisältää runsaasti C- ja E-vitamiineja sekä seleeniä. C-vitamiini ja seleeniä edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja E- ja C-vitamiinia edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Sisältää myös maitohappobakteereita ja ruoansulatusentsyymejä. Basics on varsinainen vatsan ystävä.

FitLine Restorate: Ravintolisä, joka sisältää runsaasti sinkkiä ja D-vitamiinia. Sinkki edistää normaalia happo-emäs aineenvaihduntaa, edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä ja edistää normaalia hiilihydraatti- ja rasvahappoaineenvaihduntaa. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

FitLine Activize: Ravintolisä, joka sisältää runsaasti C- ja B2- vitamiineja, niasiinia ja biotiinia. C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Biotiini, B2-vitamiini (riboflaviini) ja niasiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumista sekä edistää hermoston normaalia toimintaa.

Optimaalisetin voit tilata asiakashintaan verkkokaupasta http://6709973.fitline.com/. Jos kuitenkin haluat saada tuotteet edullisemmin, niin suosittelen liittymään kestotilaajaksi. Kestotilaajaksi liittymisen jälkeen saat sekä Optimaalisetin että kaikki muutkin tuotteet 20-30% alennuksella ja paljon muitakin etuja. Saat kerralla 3 kk:n tuotteet, mutta maksat kestotilauksen 3 erässä kuukausittain. Optimaalisetin hinta kestona on 88,20 €/kk. Kestotilaus jatkuu kunnes sen lopetat sen.

Kun teet lokakuun aikana kestotilauksen Optimaalisetistä, saat lahjaksi Young Care-kuorintanaamion sekä med Q10 Oxy Repair käsivoiteen tai 40 euron lahjakortin käytettäväksi Hoitola Piian hoitoihin.

Kestotilauksen voit tehdä täältä: http://6709973.pm-quickstart.com/ tai ottamalla minuun yhteyttä niin autan tilauksen tekemisessä.

Lue kokonaan »

CellReset-valmennus

Lisätty 20.09.2019

Haluatko muutosta elämääsi? Parempaa hyvinvointia, jaksamista ja keveyttä oloon?

Oletko kokeillut CellResetiä? Ehkä se voisi olla sinun juttusi. CellReset on tuonut satojen tuhansien ihmisten elämään toivottua muutosta. CellReset-ohjelman aikana opettelet syömään säännöllisesti puhdasta ja terveellistä ruokaa ja saat samalla huikeita tuloksia!

Ohjelman aikana:

  • Olosi on huomattavasti energisempi
  • Iho voi hyvin 
  • Saat virtaa aineenvaihduntaan
  • Nukut paremmin
  • Opit syömään säännöllisesti

Mikä CellReset on? Se on tehokas terveys- ja hyvinvointiohjelma. Ohjelman aikana syödään valmentajan ohjeiden mukaan puhdasta ruokaa ja ruokavaliota täydennetään ja tuetaan laadukkailla lisäravintovalmisteilla. CellReset on kaksivaiheinen ohjelma, jonka ensimmäinen ja tehokkain vaihe kestää 28 päivää. Voit täydentää tehostarttia tasapainottavalla jaksolla, joka kestää seuraavat kaksi kuukautta. Tavoittelemme yhdessä pysyviä tuloksia ja muutoksia sekä ruokavaliossa että elämäntavoissa.

Ohjelma on yksinkertainen ja helppo noudattaa. Saat selkeät ruokavalio-ohjeet, ravintolisät, ohjeet liikkumiseen sekä valmentajan ja ryhmän tuen omassa Facebook-ryhmässämme. Seuraava ryhmävalmennus alkaa 14.10. Asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä, voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Kaikki tapahtuvat salaisessa Facebook-ryhmässä, puhelimitse ja sähköpostitse. Jos ryhmävalmennus ei ole sinun juttusi, niin aina voit aloittaa yksilövalmennuksessa joka sisältää myös henkilökohtaisen tapaamisen. Kysy lisätietoja puh. 040 559 3878 tai info@hoitolapiia.fi.

Tervetuloa mukaan tälle uudistuksen mahdollisuuden tarjoavalle matkalle!

 

 

 

Lue kokonaan »

Syksyn tehostartti

Lisätty 07.09.2019

Haluatko voida paremmin, saada kevyemmän olon tai oppia syömään terveellisemmin? Onko energiasi vähissä? Vaivaako makeanhimo? Onko olosi väsynyt? Kaipaatko uutta energiaa? Junnaako painosi tai aineenvaihduntasi?

Tervetuloa mukaan kolmen viikon tehostartille kohti energistä ja tasapainoista oloa. Saat iloa ja pirteyttä oloon, virtaa aineenvaihduntaan sekä motivaatiota muutokseen. 

Valmennuksen tarkoituksena on antaa tehokas startti kohti terveellisempää ja kevyempää elämää. Kolmen viikon aikana syöt terveellisesti, värikkäästi, monipuolisesti ja ravitsevasti. Ruokavalio-ohjelmassa on reilusti kasviksia, marjoja ja kehon puhdistumista tukevia ruoka-aineita. Ruokavalio on selkeä ja monipuolinen, ja toimii hyvänä pohjana terveellisen syömisen omaksumisessa ja auttaa sinua pysyvään elämäntapamuutokseen. Nälkää et tule näkemään vaan voit syödä kaloreita laskematta. Saat työkaluja pysyvään painonhallintaan sekä ohjeita rentoutumiseen ja stressinhallintaan.

Hinta 39 €, sisältää yhden henkilökohtaisen tapaamisen, selkeät ruokavalio-ohjeet, liikuntaohjeet, mittaukset halutessasi sekä valmentajan sähköpostituen.

Ota yhteyttä ja olet jo askeleen lähempänä iloista, energistä, tasapainoista ja hyvää oloa. Onnistutaan yhdessä!

Lue kokonaan »

Naistenpiiri

Lisätty 28.04.2019

Lämpimästi tervetuloa voimaannuttavaan naistenpiiriin 16.5. klo 18-19.30 ❤️ Naistenpiirissä istutaan yhdessä alas, hiljennytään omien ajatusten äärelle ja voit keskittyä siihen, mitä sydämelläsi on juuri tällä hetkellä.

Entisaikoina naiset ovat kokoontuneet piireihin jakamaan kokemuksiaan, tarinoita, ajatuksia ja purkamaan tunteitaan. Nykyään eläessämme hyvin kiireisessä ja suorituskeskeisessä kulttuurissa näille ei tahdo olla enää aikaa.

Naistenpiiri tarjoaa lämminhenkisen ja turvallisen paikan kokoontua yhteen ja jakaa erilaisia tuntemuksia, ideoita ja ajatuksia. Naistenpiirissä keskustelemme aiheista vaihtuvin teemoin, jaamme sen hetkisiä tunteitamme ja rentoudumme. Keskusteluiden lisäksi voimme tehdä joitain harjoituksia, rentoutuksia jne. ryhmän toiveiden ja kiinnostuksen mukaan.

Saat ryhmästä tukea, kannustusta, uusia ideoita, energisyyttä ja lempeyttä. Ryhmä mahdollistaa sydämellisen, positiivisen ja rauhoittavan ilmapiirin missä voit nostaa esille kaikkea mitä sydämen päällä sillä hetkellä on. Piirissä keskitymme kuuntelemaan toisiamme ilman arvosteluja ❤️

Piirissä vallitsee täysi luottamus ja kunnioitus toisiamme kohtaan. Olet tervetullut naistenpiiriin voimaantumaan juuri sellaisena kuin olet.

 

Lue kokonaan »

Äitienpäivä

Lisätty 27.04.2019

Sunnuntaina 12.5. juhlitaan äitejä. Jokainen äiti ansaitsee hemmottelua ja hyvää oloa.  Ohessa sinulle muutama ihana lahjaidea:

  • FitLine SKIN Anti-Aging 4ever-kasvovoide 69,90 € + 45 minuutin hunajahieronta veloituksetta. 4ever-voide on 24 tunnin kasvohoito, joka kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti, ehkäisee tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, tukee ihon kimmoisuutta sekä suojaa ihoa ilmansaasteilta. 
  • Aromaattinen hieronta 45 min. 40 € + 30 minuutin intialainen päähieronta veloituksetta.
  • FitLine SKIN Anti-aging aktiiviseerumi 80,29 € + 45 min. rentoutushoito veloituksetta. Rentoutushoito sisältää niska-hartiahieronnan ja intialaisen päähieronnan. Ihoa aktivoiva aktiiviseerumi elävöittää ihoa ja kosteuttaa sitä pitkään. Ihon rakenne paranee näkyvästi ja pienet juonteet vähenevät. Iho tuntuu huomattavasti raikkaammalta, kiinteämmältä ja joustavammalta.

Lisätietoa FitLine-tuotteista löydät verkkokaupastani http://6709973.well24.com/ Äitienpäiväedut ovat voimassa 5.5. saakka.

Myös lahjakortti tietylle summalle on ihana tapa muistaa omaa äitiä, mummoa tai puolisoa. Lahjakortin voit hankkia kätevästi kotisivuilta www.hoitolapiia.fi/lahjakortti, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Rakkaudella ja ajatuksella valittu lahja on saajalleen arvokas sekä merkityksellinen.

Lue kokonaan »