Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

HINNASTO 

 

KASVOHOIDOT

Peruskasvohoito

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus (tarvittaessa), hieronta, naamio, hoitovoide.

Kesto n. 75 min.  69 €

Ihonpuhdistus 

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide.

Kesto 60 min. 65 €

Rentouttava kasvohoito

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, hoitovoide.

Kesto 60 min. 65 €

Kiinteyttävä kasvohoito

Uudistava ja kiinteyttävä aikuisen ihon kasvohoito.  Hoito ravitsee ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Tehoseerumi kiihdyttää uusien hiussuonten muodostumista ja kollageenin tuotantoa. Iho saa uutta hehkua ja kuulautta.

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, puhdistus tarvittaessa, hieronta, tehoseerumi, hoitava ja rauhoittava naamio, kiinteyttävä ja kohottava kosteusvoide.

Kesto 60 min.  65 €

Ultraäänikasvohoito

Ultraäänellä tehtävä kasvohoito on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Ultraääni puhdistaa ihohuokoset hellävaraisen tehokkaasti sekä samalla kirkastaa ihoa. Ultraäänikasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja couperosaiholle. Hoito poistaa kuolleen solukon ihon pinnalta sekä liuottaa tukkeumat ja epäpuhtaudet jopa syvältä ihohuokosista ihoa vaurioittamatta. Ultraäänikasvohoito on täysin kivuton ja hellävarainen ja puhdistaa ihon tehokkaasti. Ultraääni kasvohoito sopii hyvin myös nuorille. 

Alkupuhdistus, syväpuhdistava ultraäänikuorinta, tehoseerumin imeytys ultraäänellä, naamio, hoitovoide.

Kesto 60 min. 65 €

Timanttihionta

Timanttihionta on ihoa uudistava, epäpuhtauksia poistava, tasoittava ja ihoa kirkastava laitehoito. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Timanttihionnalla kuoritaan mekaanisesti ihon pintaa, jolloin ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Timanttihionnassa ihoa käsitellään erilaisilla hiontapäillä, jotka nostavat alipaineen avulla ihoa hiontapäätä vasten ja näin saavat aikaan kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Iho tuntuu hoidon jälkeen pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta.

Timanttihionta soveltuu:
- samealle, paksuhkolle iholle
- epäpuhtaalle iholle
- pigmenttimuutoksiin
- arpiin
- kirkastushoitona kaikille ihotyypeille

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, rauhoittavan ja kosteuttavan naamion, tehoseerumin sekä hoitovoiteen.

Kesto 45 min. 49 € 

 

KÄSIHOIDOT

Minimanikyyri

Kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, hoitovoide ja kynsiä vahvistava väritön lakkaus.

Kesto 30 min. 25 €

Käsihoito 

Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, kosteuttavan kylvyn, käsivoiteen ja hieronnan.  

Kesto 45 min.  35 € 

Hemmotteleva käsihoito

Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, kosteuttavan kylvyn, hoitavan naamion, kynsien lakkauksen, käsivoiteen sekä rentouttavan hieronnan. 

Kesto 60 min.  39 € 

 

RIPSET JA KULMAT

Ripsien värjäys  10 €

Kulmien värjäys 10 €

Kulmien värjäys ja muotoilu 18 € 

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 22 €

 

HIERONNAT

Rentouttava klassinen hieronta

Rentouttava klassinen hieronta on oiva apu stressaantuneelle keholle ja mielelle, tai kun olet vailla hemmottelua arjen kiireiden keskellä. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, helpottaa lihasjännityksiä ja rauhoittaa. Rauhallisen ja rentouttavan hieronnan avulla unohdat arjen huolet ja olosi virkistyy ja rauhoittuu.

Hieronnan esteet:
Infektiot / kuume, laskimotukokset, pahanlaatuiset kasvaimet, hemofilia (verenvuototauti), ihosairaudet (tarttuvat, bakteerien ja sienten aiheuttamat), tuoreet vammat.

Kesto 30 min.  27 €

Kesto 45 min.  35 €

Kesto 60 min.  45 €

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on lempeä ja miellyttävä hoito, joka sopii kaiken ikäisille. Kokonaisvaltainen päähieronta on hyvin rauhoittava pään sekä niska- ja hartia-alueen hieronta. Se lievittää päänsärkyä, lihasjännityksiä, silmien rasitusta ja parantaa päänahan verenkiertoa helpottaen hius- ja päänahan ongelmia. Hoidon aikana käsitellään vaihtuvin hierontavoimakkuuksin hartiat, niska ja pään alue.

Päähieronta on stressipesua, joka vapauttaa niskan ja pään alueen kireydet poistaen muun muassa päänsäryn niin, että muukin keho rentoutuu samalla täydellisesti hoidon aikana. 

Hieronnan esteet:

Aivoverenkiertoon tai pään alueen verenkiertoon liittyvät sairaudet ja häiriöt, epilepsia, syöpä ja muut vakavat sairaudet, hyvin korkea verenpaine, tulehtuneet tai tarttuvat ihotaudit, tulehdukset hoidettavalla alueella, meneillään oleva migreeni- tai päänsärkykohtaus, kuume, tulehdussairaudet, flunssa.

Kesto 30 min. 30 €

Kesto 45 min. 35 €

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa hyödynnetään vesihauteessa lämmitettäviä yhdessä käsin tehtävän klassisen hieronnan kanssa. Kuumakivihieronta eli hot stone massage on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa miellyttävän lämpöisiä kiviä liu´utetaan pehmeästi keholla jolloin nämä kivet luovuttavat lämpöään syvälle lihaksiin rentouttaen koko kehon.

Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Kivien lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö kulkeutuu syvälle kudoksiin ja tämän takia kuumakivihieronta onkin yksi parhaista esim. lihasjännityksen laukaisijoista. Kuumakivihieronta vaikuttaa myös koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti; hieronnan ja lämmön yhteisvaikutuksesta veri- ja imunestekierto lisääntyy jolloin myös aineenvaihdunta tehostuu. Sopii hyvin myös palautumiseen urheilun jälkeen.  

Kuumakivihieronnan rajoitukset/esteet: lämmönsietokyky ja tunto ovat alentuneet, sydän- ja verisuonisairaus, korkea verenpaine, tulehtunut tai rikkinäinen iho. akuutti vamma, kuume/flunssa, syöpä, suonikohjut

Kesto 30 min. 35 €

Kesto 45 min. 45 €

Kesto 60 min. 55 €

Kesto 90 min. 79 €

Kuumakivihieronta + äänimaljahoito  

Kesto 60 min.  55 €

Aromahieronta

Aromahieronnassa käytetään kasvikunnasta saatavia, hieronnan tavoitteita vahvistavia aromaattisia öljyjä. Nämä eteeriset öljyt ovat sataprosenttisen puhtaita öljyjä, orgaanisia aineita. Ne sisältävät luonnon omia kemikaaleja, jotka tasapainottavat kehon ja ihon toimintaa. Eteeriset öljyt vaikuttavat suoraan imeytymällä ihon kautta ja myös hengityksen kautta keskushermostoon ja psyykeen. Hieronta tapahtuu käsin, pehmeisiin kudoksiin kohdistuvilla, liikkuvilla, sujuvan rytmisillä ja lempeillä otteilla. Upea, rentouttava hoito, joka poistaa kehon ja mielen jännitystiloja.

Hoidon esteet: raskaus tai imettäminen, syöpä, sydänsairaudet, munuaisen vaajatoiminta, tarttuvat taudit, flunssa, kuume.

Kesto 30 min.  30 €

Kesto 45 min.  40 €

Kesto 60 min.  55 €

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on lempeä mutta tehokas hoitomuoto, jossa käytetään apuvälineenä erikokoisia luonnonkumisia imukuppeja osa-alueesta riippuen. Iholle levitetään aluksi hierontavoide tai -öljy, jonka jälkeen imukuppi asetetaan iholle siten, että kuppiin saadaan tarvittava alipaine. Tämän jälkeen imukuppia liu’utetaan iholla hoidettavalla alueella rauhallisesti ja järjestelmällisesti.

Miellyttävä ja rentouttava rentouttava imukuppihieronta sopii niin hemmotteluhoidoksi kuin lievittämään lihaskireyksiä tai turvotusta. Imukuppien käsin säädeltävä alipaine aktivoi tehokkaasti aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä rentouttaa ja lämmittää lihaksia. Sarjahoitona tehtävä imukuppihieronta tehoaa myös kosmeettiseen selluliittiin.

Imukuppihieronta ei sovi verenohennuslääkkeitä käyttäville, syöpää sairastaville, sydänongelmaisille tai korkeasta verenpaineesta kärsiville eikä ihorikko- tai suonikohjualueille. Imukuppihierontaa ei tehdä raskauden aikana alavatsalle ja –selälle, mutta sitä voidaan kuitenkin käyttää vaikkapa helpottamaan jalkojen turvotusta.

Kesto 30 min. 30 €

Kesto 45 min. 40 €

Kesto 60 min. 50 €

Rentoutushoito

Niska-hartiahieronta+intialainen päähieronta

Kesto 45 min. 40 €

Stressiniskahieronta

Stressiniskahieronta on rentouttava hierontahoito, joka hoitaa stressistä tai työn rasittavuudesta johtuvia niska-hartiaseudun jännitystiloja. Hieronta tehdään erikoisöljyllä, joka lämmittää lihaksia samalla rentouttaen niitä. Stressiniskahieronta sopii erityisen hyvin esimerkiksi päätteellä työskenteleville. Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.

Kesto 30 min.  30 €

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta
Syvärentouttava hyvän olon hoito. Hoidon aikana hierotaan jalat polvista alaspäin sekä käsitellään kehon heijastepisteitä jalkaterien alueelta hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, helpottaa erilaisia jännitystiloja ja tuo rentouden tunteen. Vyöhyketerapeuttisesta hieronnasta voi saada myös helpotusta mm. unettomuuteen, päänsärkyihin sekä stressiin. Hoito sisältää rauhoittavan magnesium-jalkakylvyn. Kokonaisvaltaista hyvinvointia jalkateristä käsin!

Kesto 45 min. 40 €

 

ÄÄNIMALJAHOIDOT

Äänimaljahoito on syvärentouttava menetelmä, jossa soivien kulhojen äänet sekä lempeä värähtely vievät hoidettavan lempeän rauhalliseen ja rentoutuneeseen tilaan. Vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Maljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea ja aistia kehossamme. Äänimaljahoito hellii ihanan lempeästi kehoa, mieltä ja sielua.

Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat mm. verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, stressihormonitason laskeminen, unen laadun paraneminen, levollisuuden tunne, energian lisääntyminen, omien voimavarojen ja keskittymiskyvyn lisääntyminen, sekä oppimisen ja luovuuden kehittyminen. Hoito sopii rentoutumista ja rauhoittumista kaipaaville ja on erinomainen univaikeuksista tai stressistä kärsiville.

Hoidon aikana makaat vaatteet päällä viltin alla, rauhallisessa tilassa ja syvennyt kuuntelemaan ja tuntemaan maljojen rauhoittavaa ääntä ja värähtelyä.

Hoidon esteet: kuume, flunssa, syöpä, sydämentahdistin, raskauden ensimmäinen kolmannes.

Äänimaljahoito 60 min.  55 €

Äänimaljahoito 30 min.  30 €

Sopii hyvin äänimaljahoitoon tutustumiseen tai pikarentoutukseen. 

Äänimaljarentoutus kahdelle 45 min.  55 €

Hoito tapahtuu lattialla omalla joogamatolla tai muulla alustalla.

Äänimaljarentoutus pienryhmälle (max 5 henk.) 60 min.  25 €/osallistuja

 

ENERGIAHOIDOT

Reiki-hoito

Reiki on ikivanha japanilainen hoitomuoto, joka luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapainoon sekä puhdistaa ja avaa mahdollisia energiatukoksia.
Reiki on ns. kosketushoitoa ja energiaa välitetään asiakkaaseen käsillä. Reikienergia hakeutuu aina sinne, missä sitä eniten tarvitaan, ja määräytyy juuri sillä voimalla, mitä hoidettava on valmis vastaanottamaan.
Reikihoidon aikana jotkut saattavat nähdä värejä, tuntea kuumotusta tai viileää ja jotkut saattavat nukahtaa hoidon aikana. Myös tunteet voivat nousta pintaan. Reiki on hyvin puhdistavaa niin henkisesti kuin fyysistestikin, ja hoidon jälkeen onkin hyvä juoda runsaasti vettä, jotta kuona-aineet poistuvat kehosta. Hoidon jälkeen olosi on todella rentoutunut ja rauhallinen.

Kesto 30 min.  35 €

Kesto 60 min.  59 €

 

SOKEROINTI

Sokerointi on hygieeninen ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi. Karvat pysyvät poissa n. 3-8 viikkoa, ja uusi karva on hennompaa. Sokeri on 100 % luonnontuote eikä se sisällä allergisoivia kemikaaleja, kuten säilöntäaineita tai hajusteita.

Kainalot  20 €

Käsivarret  25 €                                        

Bikinilinja  22 €

Sääret  32 €

Sääret ja reidet  55 €

Ylähuuli tai leuka  15 €

 

HOITOPAKETIT

Energiahoito ja rentouttava kasvohoito

Hoito alkaa rentouttavalla kasvohoidolla. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion, tehoseerumin ja hoitovoiteet. Hoito jatkuu rentouttavalla ja eheyttävällä energiahoidolla. Energiahoidossa tasapainotetaan kehoa ja mieltä sekä ympäröivää energiakenttää. Hoito voi mm. helpottaa stressiä, vapauttaa haitallisista ajatusmalleista sekä puhdistaa energiatukoksia. Ihana yhdistelmähoito itsensä hellimiseen ja rentoutumiseen.

Kesto 75 min. 69 €

Rentouttava hemmotteluhoito 

Hoito aloitetaan ihanalla syvärentouttavalla stressiniskahieronnalla. Hieronta hoitaa niska-hartiaseudun jännityksiä ja tuo rentouden tunteen. Hoito jatkuu rentouttavalla kasvohoidolla. Se sisältää pintapuhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan, ihoa kosteuttavan ja rauhoittavan naamion, lyhyen hieronnan sekä loppuvoiteen.

Kesto 60 min. 50 €

Lämmin hemmotteluhoito 

Selän kuumakivihieronta sekä pikakasvohoito. Tämä ihana hoitokokonaisuus aloitetaan rentouttavalla 30 min selän kuumakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen jatketaan 30 min kasvohoidolla, johon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, naamio sekä hoitovoide. Tuotteet valitaan ihotyypillesi sopiviksi. Voit halutessasi nauttia kasvohoidosta lämpimällä hoitopedillä.

Kesto 60 min.  69 €

Päästä varpaisiin-hoito

Hoitoon kuuluu intialainen päähieronta, niska-hartiaseudun hieronta sekä jalkojen hieronta. 

Kesto 75 min. 69 €

Syvärentouttava hoitopaketti

Hoito aloitetaan selän kuumakivihieronnalla. Lämpö ja hieronta hoitaa selän jännityksiä ja tuo rentouden tunteen. Hoito jatkuu ihanalla päähieronnalla joka tuo levollisuutta ja hyvää oloa koko kehoon. Hoito päättyy syvärentouttavaan äänimaljahoitoon jossa keho ja mieli lepää. Tämä on erittäin kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokonaisuus. 

Kesto 90 min.  79 €

 

Hinnasto voimassa 30.11.2021 saakka. Muistathan peruuttaa varaamasi ajan viimeistään 24 h aikaisemmin, sillä peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 100  % palvelun hinnasta.

Tervetuloa!